Çözüldü Fusion 360 ile dosya düzenleme nasıl yapılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Mami161

Picopat
Daha fazla  
Elimde bir dosya var ve dosyadaki modeli düzenlemek istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. Yapacağım şey fotoğraftaki 7. vites kısmını alta doğru çevirmek ve köşeleri düz yapmak.

Ekran görüntüsü 2024-07-22 232637.png

Çözüm
Son düzenleme:
O şekilde çok büyük, mm olsa bile çok büyük, bu şekilde senin işine yaramaz, daha farklı bir tasarıma yönelmen daha iyi olabilir ya da aklında ölçü varsa orantılaman gerekir.

Aşağıdaki ölçü metre cinsinden.

Orantı kurarak yaparım dersen attığım görsel üzerinde paint ile istediğini çizersen bakarım.

lzr.jpg

Thingiverse'de shifter diye aratırsan birçok model mevcut.

Son düzenleme:
O şekilde çok büyük, mm olsa bile çok büyük, bu şekilde senin işine yaramaz, daha farklı bir tasarıma yönelmen daha iyi olabilir ya da aklında ölçü varsa orantılaman gerekir.

Aşağıdaki ölçü metre cinsinden.

Orantı kurarak yaparım dersen attığım görsel üzerinde paint ile istediğini çizersen bakarım.

Eki Görüntüle 2261475

Thingiverse'de shifter diye aratırsan birçok model mevcut.

Evet bende ölçtüğümde 105 cm çıktı cidden büyük dediğiniz şekilde arattım ama istediğim gibi bir şey bulamadım aklımdaki ölçü 13*11.5 ( yatay uzunluk 13 cm dikey uzunluk 11.5 cm ) olarak ayarlayabilirseniz çok sevinirim.

Çözüm

Yeni konular

Geri
Yukarı