kopkeliekmek
Hectopat
Buds FE tanıtıldı. Ben aktif Buds 2 kullanıcısıyım ama Buds FE'yi çok merak ediyorum. Sizce geçmeye değer mi?
Kesinlikle Buds2 Pro'ya muadil olmayacaktır, bundan emin olabilirsin. Muhtemelen Buds2'ye rakip olarak çıkıyordur.Neye denk geliyor Buds serisinde? Samsung telefon kullanıyorum ben de SE çıkışıyla kararsız kaldım.
Buds 3 ne zaman çıkacak belli mi? Beklersem onu bekleyebilirim belki. Buds 2 pro almak istiyorum fakat 3 çıkarsa ona da bakabilirim sonuçta daha yeni teknoloji. Pro'nun en belirgin farkı nedir standart sürümlerden?Kesinlikle Buds2 Pro'ya muadil olmayacaktır, bundan emin olabilirsin. Muhtemelen Buds2'ye rakip olarak çıkıyordur.
Hocam iyi ANC icin keseyi 3 Buds2 parasi kadar falan acman gerekiyor. Cunku ANC'yi en iyi yapan markalar Sennheiser - Bose - Sony uclusu.Buds 3 yakın zamanda çıkmassa Buds FE aklımda bulunacak. Buds 2'den memnunum ama ANC modu pek kaliteli değil. Etrafı rahatlıkla duyuyorum.
Buds 2'de bu özelliği koymak için koymuşlar. Ucuzdu diye almıştım ama ses açısından artık çok tatmin etmiyor beni. Model önerin var mı?Hocam iyi ANC icin keseyi 3 Buds2 parasi kadar falan acman gerekiyor. Cunku ANC'yi en iyi yapan markalar Sennheiser - Bose - Sony uclusu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.