Galaxy Buds 2 vs Buds FE

Teorik kullanım süresi tam olarak Buds2'den 1 saat fazla hem ANC açık hem ANC kapalı haliyle. Tabii pratikte de görmek lazım.

Bence Buds2'den geçmeye pek değecek bir farkı yoktur ama incelemeleri çıksın, duruma göre değerlendirilebilir.

Buds 2 pro alacaktım fakat se hem daha uyguna gelecek gibi hem de anc varmış. Neye denk geliyor buds serisinde? Samsung telefon kullanıyorum ben de SE çıkışıyla kararsız kaldım.

Neye denk geliyor Buds serisinde? Samsung telefon kullanıyorum ben de SE çıkışıyla kararsız kaldım.
Kesinlikle Buds2 Pro'ya muadil olmayacaktır, bundan emin olabilirsin. Muhtemelen Buds2'ye rakip olarak çıkıyordur.

Kesinlikle Buds2 Pro'ya muadil olmayacaktır, bundan emin olabilirsin. Muhtemelen Buds2'ye rakip olarak çıkıyordur.
Buds 3 ne zaman çıkacak belli mi? Beklersem onu bekleyebilirim belki. Buds 2 pro almak istiyorum fakat 3 çıkarsa ona da bakabilirim sonuçta daha yeni teknoloji. Pro'nun en belirgin farkı nedir standart sürümlerden?

Buds 3 yakın zamanda çıkmassa Buds FE aklımda bulunacak. Buds 2'den memnunum ama ANC modu pek kaliteli değil. Etrafı rahatlıkla duyuyorum.

Güzel oldu çıkması. Buds 2 almayı düşünüyordum, iyi alternatif olur. Eğer bunu alırsam Samsung FE ekosistemi kurmuş olacağım. Nispeten düşük bütçeli amiral gemisi ekosistemi gibi bir şey olacak.

Buds 3 yakın zamanda çıkmassa Buds FE aklımda bulunacak. Buds 2'den memnunum ama ANC modu pek kaliteli değil. Etrafı rahatlıkla duyuyorum.
Hocam iyi ANC icin keseyi 3 Buds2 parasi kadar falan acman gerekiyor. Cunku ANC'yi en iyi yapan markalar Sennheiser - Bose - Sony uclusu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı