Galaxy Buds 3 Pro 7.000 TL'ye alınır mı?

ogulcansivri

Megapat
Makaleler
1
Yer
İstanbul, Üsküdar
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İntel Core i5 12500H, RTX3050 4Gb, 512 GB Samsung SSD, 16 GB DDR4 CL22 Kingston Ram
Meslek
Sitogenetik Laboratuvar Sorumlusu
Arkadaşlar merhaba, bugün Samsung resmi olarak Samsung Galaxy Buds 3 Pro'yu tanıttı ve cihazın tasarımı aşırı hoşuma gitti. Sizce 7000 TL ile alınır mı?

1720634124386.png

Telefonda kullanılacak hiçbir kulaklık 7000 tl etmez bana kalırsa ayrıca bu kulaklığın altından devam eden sap tasarımı air pods benzeri nasıl derseniz artık hiçbir zaman ergonomik olmadı sırf bu tasarım için bile almam şahsen evet güzel gözüküyor ama kulağın içinde duran aşağı sarkmayan kulaklıklar her zaman daha ergonomik.

Vallahi ben de bir heyecanla sipariş ettim, iyi mi yaptım kötü mi bilemedim. Arkadasin dediği gibi diğer mağazalarda satışa çıkınca biraz daha uygun fiyatlı olur. Tabi ön siparis sonrası fiyatı artmazsa. Bir de tutamakli olması yani sapın aşağıya sarkması bence iyi kulak içinde kalan kulaklıklara göre mikrofonun ses alması daha iyi oluyor.

Bu arada birçok yabancı kanalda inceleme izledim, mikrofon kalitesi hem Buds 2 Pro'dan hem de AirPods Pro 2'den çok daha iyi ve temiz ses alıyor. Takdir sizin, ben beğendim :)

Son düzenleme:
Vallahi ben de bir heyecanla sipariş ettim, iyi mi yaptım kötü mi bilemedim. Arkadasin dediği gibi diğer mağazalarda satışa çıkınca biraz daha uygun fiyatlı olur. Tabi ön siparis sonrası fiyatı artmazsa. Bir de tutamakli olması yani sapın aşağıya sarkması bence iyi kulak içinde kalan kulaklıklara göre mikrofonun ses alması daha iyi oluyor.

Bu arada birçok yabancı kanalda inceleme izledim, mikrofon kalitesi hem Buds 2 Pro'dan hem de AirPods Pro 2'den çok daha iyi ve temiz ses alıyor. Takdir sizin, ben beğendim :)
Hayırlı olsun diyelim sonuçları heyecanla bekliyorum :)

Telefonda kullanılacak hiçbir kulaklık 7000 TL etmez bana kalırsa ayrıca bu kulaklığın altından devam eden sap tasarımı Air pods benzeri nasıl derseniz artık hiçbir zaman ergonomik olmadı sırf bu tasarım için bile almam şahsen evet güzel gözüküyor ama kulağın içinde duran aşağı sarkmayan kulaklıklar her zaman daha ergonomik.

Telefonda kullanılacak kulaklık maksimum kaç para eder mesela? Tavsiyen var mı bu kadar para verilmez şu kulaklık var mesela şahane, fiyatı şişirilmemiş vs ditebileceğin?

Telefonda kullanılacak kulaklık maksimum kaç para eder mesela? Tavsiyen var mı bu kadar para verilmez şu kulaklık var mesela şahane, fiyatı şişirilmemiş vs ditebileceğin?
Soundcore markasının modellerine bakabilirsin, Liberty 3 Pro ve Liberty 4/4 NC modelleri gayet kaliteli kulaklıklar.

Ben sporda da kullanmak icin almayı düşünüyorum. Ses kalitesi iyi, enstrumental muzik dinlerken arkadaki enstrümanlarin sesini diyabilecegim bir kulaklik ariyorum. Bu kulaklık ile beats fit pro arasinda kaldim, fiyatlari hemen hemen ayni. Ne önerirsiniz sizce hangisini almak daha mantikli olur? Beats hakkinda anc ile ilgili sorunlar duydum bir kac yazida, galaxy de spora cok uygun degil gibi kulaktan dusermis gibi geliyor. Bunlar dışında da önerilerinize açığım, 10k gecmedigi müddetçe.

Ben sporda da kullanmak icin almayı düşünüyorum. Ses kalitesi iyi, enstrumental muzik dinlerken arkadaki enstrümanlarin sesini diyabilecegim bir kulaklik ariyorum. Bu kulaklık ile beats fit pro arasinda kaldim, fiyatlari hemen hemen ayni. Ne önerirsiniz sizce hangisini almak daha mantikli olur? Beats hakkinda anc ile ilgili sorunlar duydum bir kac yazida, galaxy de spora cok uygun degil gibi kulaktan dusermis gibi geliyor. Bunlar dışında da önerilerinize açığım, 10k gecmedigi müddetçe.
Telefon modeliniz nedir?

Yeni konular

Geri
Yukarı