Uygulamasını yükleyerek doğru kombinasyonu görebilirsiniz hocam orada kılavuz vardı. Home + A tuşuydu sanırım.Bluetooth hariç diğer modlara geçiyor. 2.4 GHz alıcısıyla da eşleşiyor ama Bluetooth bağlayamıyorum.
Home+B fakat mavi yanmıyor. Bluetooth açılmadığı için uygulamaya da bağlayamıyorum.Uygulamasını yükleyerek doğru kombinasyonu görebilirsiniz hocam orada kılavuz vardı. Home + A tuşuydu sanırım.
Hocam Nova Lite modelinde B değil diye biliyorum az önce bağladım. Mavi değil sarı yanmalı.Home+B fakat mavi yanmıyor. Bluetooth açılmadığı için uygulamaya da bağlayamıyorum.
Çözdüm teşekkür ederim hocamHocam Nova Lite modelinde B değil diye biliyorum az önce bağladım. Mavi değil sarı yanmalı.
Şimdi de oyunda gözükmüyor.Hocam Nova Lite modelinde B değil diye biliyorum az önce bağladım. Mavi değil sarı yanmalı.
Çözdüm teşekkür ederim hocam
Şimdi de oyunda gözükmüyor.
BeamNG oyununda denedim hiç tepki vermiyor Home+A Androidmiş kendi sitesinde upgrade yapılması gerektiğini söylüyor fakat upgrade yapınca bilgisayara bağlanmadığını söylüyorlar nasıl çözeceğim ?Bluetooth ile oyunda denemedim ancak telefona bağlanmıştı hocam bende. Hangi oyunda deniyorsunuz ?
BeamNG oyununda denedim hiç tepki vermiyor Home+A Androidmiş kendi sitesinde upgrade yapılması gerektiğini söylüyor fakat upgrade yapınca bilgisayara bağlanmadığını söylüyorlar nasıl çözeceğim ?
Alıcısıyla bağladığım zaman sorun çıkmıyordu garip.Hocam bazı oyunlar kolu desteklese de ios özel olabiliyor onu araştırmanızı öneririm. O da olmuyorsa maalesef daha fazla yardımcı olamayacağım fazla bilgim yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.