GameSir Nova Lite gamepad sistemde Nintendo Switch olarak algılanıyor

Bertugkadam

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
NVDIA GeForce GTX 1650
16 GB RAM
CPU AMD Ryzen 5 2600 Six-Core Processor
B450M S2H ANAKART
Başlıkta da görüldüğü üzere, ilk gün sorunsuzdu. Biraz kurcaladıktan sonra RB ve LB tuşları basılı kalma moduna geçti, bunu da çözdüm. Fakat şu an bilgisayarım gamepadi Nintendo Switch olarak algılıyor. Işık kırmızı yanıyor. Yeşil renkte aldığımda gamepad gözükmüyor. Sıfırladım, yine de düzelmedi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Başlıkta da görüldüğü üzere, ilk gün sorunsuzdu. Biraz kurcaladıktan sonra RB ve LB tuşları basılı kalma moduna geçti, bunu da çözdüm. Fakat şu an bilgisayarım gamepadi Nintendo Switch olarak algılıyor. Işık kırmızı yanıyor. Yeşil renkte aldığımda gamepad gözükmüyor. Sıfırladım, yine de düzelmedi.

Satıcıyla görüşün genelde yazılımları resetleyebilecekleri bir yazılım oluyor onu atıyorlar çözülüyor.

Heh şöyle desene ya. Abicim diğer açtığın konuda bi türlü problemi anlatmıyosun ki yardım edeyim. Switch moduna çekmişin gamepad'i sen.

1721684234070.png

Home butonu ve X tuşuna basılı tutarak gamepad'i alıcı moduna çeker misin bakalım düzelecek mi ?

Heh şöyle desene ya. Abicim diğer açtığın konuda bi türlü problemi anlatmıyosun ki yardım edeyim. Switch moduna çekmişin gamepad'i sen.

Eki Görüntüle 2261120
Home butonu ve X tuşuna basılı tutarak gamepad'i alıcı moduna çeker misin bakalım düzelecek mi ?
Çekiyorum bilgisayara bağlanınca kırmızıya dönüyor steamde Nintendo olarak algılıyor

Çekiyorum bilgisayara bağlanınca kırmızıya dönüyor steamde Nintendo olarak algılıyor
Sen bağlantıyı dongle ile yaptığına emin misin ?

Bağlantıyı kurduğun zaman şu sitede Xbox controller olarak gözükmesi gerekli

Alıcıyı PC'ye takıp üstündeki tuşa bas daha sonra da home ve X tuşu ile gamepad'i bağla. Gamepad tester'da xbox controller olarak gözükmesi gerek.

Son düzenleme:
Sen bağlantıyı dongle ile yaptığına emin misin ?

Bağlantıyı kurduğun zaman şu sitede Xbox controller olarak gözükmesi gerekli

Alıcıyı PC'ye takıp üstündeki tuşa bas daha sonra da home ve X tuşu ile gamepad'i bağla. Gamepad tester'da xbox controller olarak gözükmesi gerek.
Hocam dediğiniz her şeyi yaptım işe yaramadı. Eskiden yazıştığınız bir forumdan çözümünü buldum. Yazılım sürümünü 4200e çektim çalıştı. Yine de teşekkürler.

Yeni konular

Geri
Yukarı