God of War hangi oyundan başlanılmalı?

mert9090

Decapat
Daha fazla  
Merhaba ben bir süredir God of War oynuyorum 2018 oyununu bitirdim Ragnarok oyununu oynuyorum ama hikayesini çok beğendim ve daha derine inmek için PS 3 oyunlarını da oynamak istiyorum PS3'e God of War 2005 yükledim ve 1 saatlik oyun sürem oldu ama biraz araştırınca yanlış oyundan başladığımı fark ettim sizce GoW 1'den başlasam hikayede sorun yaşatır mı? Hikayeyi izledim fakat bazıları God of War: Ascension oyunundan başlasan daha iyi olabilir yazmış sizce sorun olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hikaye sıralaması.
God of War: Ascension.
God of War: Chains of olympus.
God of War (2005)
God of War: Ghost of sparta.
God of War: Betrayal.
God of War II.
God of War III.
God of War (2018)
God of War: Ragnarok.
Fakat oyunları çıkış tarihlerine göre oynamanı öneririm.

Merhaba ben bir süredir God of War oynuyorum 2018 oyununu bitirdim Ragnarok oyununu oynuyorum ama hikayesini çok beğendim ve daha derine inmek için PS 3 oyunlarını da oynamak istiyorum PS3'e God of War 2005 yükledim ve 1 saatlik oyun sürem oldu ama biraz araştırınca yanlış oyundan başladığımı fark ettim sizce GoW 1'den başlasam hikayede sorun yaşatır mı? Hikayeyi izledim fakat bazıları God of War: Ascension oyunundan başlasan daha iyi olabilir yazmış sizce sorun olur mu?

Yani eğer oynayabilirsen ascensiondan başlaman daha iyi olur orada en başından anlarsın sonrasında oyunu çıkış tarihlerine göre bitir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı