Çözüldü Google hesabı başka cihazda görünüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

xeyro65

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
2-3 gün önce telefondan ikinci alan oluşturarak Google hesabımla oturum açtım işimi hallettikten sonra ikinci alanı sildim. Bugün Play Store üzerinden bir uygulama indirecekken cihaz seç seçeneği çıktı ve mevcut cihazım ve galiba ikinci alan üzerinden açtığım oturumdan kaynaklı ikinci bir cihaz seçeneği çıktı. Google hesabımı yönet kısmından diğer tüm cihazlardan oturumumu kaptamama rağmen halen duruyor. Bu sorunu nasıl çözerim?

Çözüm
Çözülmemesinin sebebi iki farklı cihaz gibi görünen o cihazların aslında tek cihaz olması değil mi?
Başka bir cihazı kullanarak da çıkış yapmayı denediniz mi?

Soruyu soruyorsunuz ama sorunu anlamak için sorulan basit sorulara dediğim gibi deyip geçiyorsunuz. Demediğiniz gibi bir durumu sorduk, dediğiniz gibi değil.

Evet o şekilde de çıkış yapmayı denedim ama olmadı demek çok zor olsa gerek.
İyi akşamlar.
Başka bir cihazda oturum açmışsan olur. Eğer açmamışsan Google hesabınızı yönetin'den oturumu kapatın. Şifreyi değiştirin.

Başka bir cihazda oturum açmışsan olur. Eğer açmamışsan Google hesabınızı yönetin'den oturumu kapatın. Şifreyi değiştirin.

Zaten kendim hesap açtım dedim, tüm cihazlardan oturumumu kapatmama rağmen halen görünüyor dedim. Lütfen iyi okuyun.

Zaten kendim hesap açtım dedim, tüm cihazlardan oturumumu kapatmama rağmen halen görünüyor dedim. Lütfen iyi okuyun.
Tekrar denemenizi istemiştim. Hesapta para yoksa ve YT kanalınız yoksa hesabı kapatın bence. Ama daha basit de olabilir. Birileri yazarsa harfiyen uygulayın.

İşte ekran görüntüsü

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-09-26-21-07-07-035_com.android.vending.jpg
    44,9 KB · Görüntüleme: 249
İşte ekran görüntüsü
O ekranda görünen ''bu cihaz'' ile ''POCOM.. '' Netice itibari ile aynı cihaz değil mi?
İllaki çıkış yapmak istiyor iseniz başka bir cihazdan(pc den de olabilir) oturum açın ve diğer tüm cihazlardan çıkış yapın. (POCO da kalkmış olur resimde bu cihaz olarak görünen cihaz da) Daha sonra dilediğiniz cihazdan tekrar giriş yapabilirsiniz.

Dediğim gibi tüm cihazlardan çıkış yaptım fakat çözülmedi

Çözülmemesinin sebebi iki farklı cihaz gibi görünen o cihazların aslında tek cihaz olması değil mi?
Başka bir cihazı kullanarak da çıkış yapmayı denediniz mi?

Soruyu soruyorsunuz ama sorunu anlamak için sorulan basit sorulara dediğim gibi deyip geçiyorsunuz. Demediğiniz gibi bir durumu sorduk, dediğiniz gibi değil.

Evet o şekilde de çıkış yapmayı denedim ama olmadı demek çok zor olsa gerek.
İyi akşamlar.

Son düzenleme:
Çözüm

Farklı bir cihaz değil de direkt bu cihazdan oturumu kapatıp tekrar açtım işe yaradı.

Farklı bir cihaz değil de direkt bu cihazdan oturumu kapatıp tekrar açtım işe yaradı.
Muhtemelen OPPO hesabının tek başına kapatılması sorun oluyordu. Her iki cihazı da seçerek çıkış yapınca sorun olmamalı. En kötü senaryoda 3. bir cihazdan giriş yaparak diğer hesaplardan çıkış yapmak mümkün.
Sorununuzun çözülmesine sevindik,
İyi akşamlar..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…