GTA 5 ve RDR2 startup.meta ban riski var mıdır?

Makaleler
1
GTA V'e RDR2'de hilecilerden kurtulmak için startup. Meta diye bir dosya buldum. Dosyanın mantığını az buçuk anladım. Biz içine bir şifre koyuyoruz ve o şifreli dosyayı kullanmayan hiç kimse oyunumuza giremiyor. Bu dosyayı arkadaşımıza atarsak public sunucularda sadece 2'miz oluyoruz. Normalde kaynak yöneticisinden oyunu askıya alıp kendimi sunucudan kickletiyordum fakat 10 20 dakika sonra lobi doluyordu. Bunu yapma sebebim ise hileler çok fazla geliyor ve bu durum çok can sıkıcı.

-Bu dosyanın ban riski var mıdır?
-Bu dosyayı kullanınca rastgele insanlarla heist ya da playlist girebilir miyim?

Yani yanlış anlamadıysam senin amacın sadece arkadaşınla online oynamak. Onun için arkadaşa kapalı sunucuya girebilirsin bu sayede sadece davet ettiğin arkadaşların girebilir hiçbir online özellikten mahrum kalmazsın bu kadar uğraşmaya gerek yok gibi tabii ben olayı yanlış anlamış olabilirim.

Yani yanlış anlamadıysam senin amacın sadece arkadaşınla Online oynamak. Onun için arkadaşa kapalı sunucuya girebilirsin o zaman hiçbir Online özellikten mahrum kalmazsın bu kadar uğraşmaya gerek yok gibi tabii ben olayı yanlış anlamış olabilirim.

Hocam bunu yapınca public sunucuda oluyorsun. Yani CEO görevleri falan yapılıyor. RDR2 de zaten invite only tarzı bir şey yok. Amacım arkadaştan ziyade hilecilerden kurtulmak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı