GTA San Andreas RAGE versiyonu nereden bulunur?

RypekGrief

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
DeepCool MATREXX 50 MESH 700W 80Plus + TwinMOS 512GB + GIGABYTE Radeon RX 7700 XT GAMING OC 12G + GIGABYTE A620M-H + AMD Ryzen 5 7500F AM5 3.7GHz/5.0GHz 32MB + Kingston 2x8 RAM 5200 Mhz DDR5 + Dragos VISION V27240 + Razer Cobra Pro Mouse
Meslek
Öğrenci
GTA San Andreas'ın RAGE modu vardı bir aralar. O zamanlar araştırsam da bulamamıştım, halen daha mevcut mu? Yoksa Rockstar tarafından telif mi yedi?

GTA San Andreas'ın RAGE modu vardı bir aralar. O zamanlar araştırsam da bulamamıştım, halen daha mevcut mu? Yoksa Rockstar tarafından telif mi yedi?
Muhtemelen telif yemiştir. Rockstar güzel işlere telif atmayı seviyor.

Ben sanvive modunu bekliyorum çıkmasını. GTA San Andreas'a 1000 tane mod pack ile çıkacak. Belki ilgini çeker hocam.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben sanvive modunu bekliyorum çıkmasını. GTA San Andreas'a 1000 tane mod pack ile çıkacak. Belki ilgini çeker hocam.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Gayet iyi bir mod paketine benziyor. Ama hikaye ile oynanmıyor değil mi?

Bu mod paketini kesinlikle oynamam lazım o halde.
Adamın şu 11 ay önceki videosuna da bakabilirsin. Bu videodaki şeyler sanvive de kesin olacak modlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı