Hayatında hiç konsol veya PC sahibi olmayan var mı?

Bilgisayarı olmayan da ne bileyim yani(Amerikan aksanlı)

Bilgisayarım ve konsolomun olmasını istemezdim,yeniden hayata gelsem. Benim hayatımda bir çok şeyi etkiledi. Tam aklım erdi,bana zaman kaybettirdiğine dair farkındalığım oldu. Vakit geçtiğini hissettim,yapmasını yapmam gereken zamanı vardı bazı şeylerin. Bence bilgisayar,konsol vs insanların gerçekten de zihin hücrelerine zarar veriyor. Tek faydası benim için,reflex olmasıydı. Fps olarak o kazandırdı.

Bilgisayarım ve konsolomun olmasını istemezdim,yeniden hayata gelsem. Benim hayatımda bir çok şeyi etkiledi. Tam aklım erdi,bana zaman kaybettirdiğine dair. Vakit geçtiğini hissettim,yapmasını yapmam gereken zamanı vardı bazı şeylerin. Bence bilgisayar,konsol vs insanların gerçekten de zihin hücrelerine zarar veriyor. Tek faydası benim için,reflex olmasıydı. Fps olarak o kazandırdı.
Bunun farkına varınca hiçbir oyunu oynayasım kalmadı.

Bilgisayar değil ama konsolum olmadı hiç.

Bunun farkına varınca hiçbir oyunu oynayasım kalmadı.
5.sınıfta hocam,aileme gerçekten de ileri zekası var. Farklı bir çocuk demiş. Bizimkiler de beni IQ testine götürdü. Ortalamanın üstünde denmiş. Ben hayal mayel hatırlıyorum. Ne zaman bilgisayar vs alındı. Ben de unutkanlık fazlalaştı,avel gibiyim. O yaştan bu yana,bir şeylerin beynimde etkisi var gibi. Ve kaldı öyle,vallahi diyorum.

5.sınıfta hocam, aileme gerçekten de ileri zekası var. Farklı bir çocuk demiş. Bizimkiler de beni IQ testine götürdü. Ortalamanın üstünde denmiş. Ben hayal mayel hatırlıyorum. Ne zaman bilgisayar vs alındı. Ben de unutkanlık fazlalaştı, avel gibiyim. O yaştan bu yana, bir şeylerin beynimde etkisi var gibi. Ve kaldı öyle, vallahi diyorum.

Aynısını bende hissediyorum. Sanki kafamdan bir şeyler söküldü de eskisi gibi beynimi kullanamıyorum. Biraz araştırdım bu duruma en yakın şey beyin sisi galiba. Keşke bu kadar bağımlı olmasaydım ama benim tercihim değildi işte.

Aynısını bende hissediyorum. Sanki kafamdan bir şeyler söküldü de eskisi gibi beynimi kullanamıyorum. Biraz araştırdım bu duruma en yakın şey beyin sisi galiba. Keşke bu kadar bağımlı olmasaydım ama benim tercihim değildi işte.
Valla evlenirsem bir gün,bırakıcam. Gerçekten bırakıcam ama laftan değil. Çünkü içimden gelmiyor artık.

Yeni konular

Geri
Yukarı