Quadrox
Picopat
Bugün bilgisayarı temizledim baktım HDD vidasız duruyor kasanın içinde. Geriye gelmiş ama sorun yok tekrar ittirip kasayı toplayıp PC'yi açtım, sorun olur mu öyle durması? 4 yıldır öyle kullanıyor muşum.
sallanmadığı sürece sorun yok hocam.Bugün bilgisayarı temizledim baktım HDD vidasız duruyor kasanın içinde. Geriye gelmiş ama sorun yok tekrar ittirip kasayı toplayıp PC'yi açtım, sorun olur mu öyle durması? 4 yıldır öyle kullanıyor muşum.
4 yıldır sorun çıkarmadıysa şimdide çıkarmaz fakat kasayı fazla hareket ettirmemeye dikkat edin.Bugün bilgisayarı temizledim baktım HDD vidasız duruyor kasanın içinde. Geriye gelmiş ama sorun yok tekrar ittirip kasayı toplayıp PC'yi açtım, sorun olur mu öyle durması? 4 yıldır öyle kullanıyor muşum.
Teşekkür ederim.sallanmadığı sürece sorun yok hocam.
Tamamdır teşekkür ederim.4 yıldır sorun çıkarmadıysa şimdide çıkarmaz fakat kasayı fazla hareket ettirmemeye dikkat edin.
Tamamdır bir kaç güne vida atarım teşekkür ederim.Çalışırken hareket etmesi zarar verir diske içinde dönen CD'ye benzer şeyler genellikle sallanmasından bozuluyor zaten.
Ufak karşılıklı vida atmakta fayda var.
Teşekkür ederim.Sallanırsa disk zarar görebilir. Sallamadığı sürece sorun yok.
Benimki yıllardır vidasız. Yatay şekilde bıraktım.
Benimki yıllardır vidasız. Yatay şekilde bıraktım.
12 yıl oldu hâlâ sağlam. Samsung EVO 120 GBYazma kafasıyla diskin arasında 15nm boşluk var. Sallantı dolayısıyla sektörleri çok rahat çizebilir böyle bir durumda.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.