HP 15-DW3 i3-1125G4 laptopa RAM önerisi

sadullahhhhhhh

Decapat
Yer
Aydın
Daha fazla  
Meslek
ABAP Yazılım Geliştirici
Herkese merhaba,
HP laptopa Ubuntu 22.04 jammy jellyfish kurdum. Her şey çok güzel çalışıyor, gayet iyi seviyede verim alıyorum. 8 GB RAM mevcut. Sanal makine çalıştırdığım için biraz RAM ihtiyacı var. 8 GB daha alabilirim. Yazılım geliştiriciyim ama donanım konusunu çok bilmiyorum. Laptopun özellikleri aşağıya çıkardığım gibidir. Uyumlu bir RAM önerisi alabilirsem çok teşekkür ederim.

myHPproperties.jpg
Screenshot from 2023-07-12 20-31-53.png

Herkese merhaba,
HP laptopa Ubuntu 22.04 jammy jellyfish kurdum. Her şey çok güzel çalışıyor, gayet iyi seviyede verim alıyorum. 8 GB RAM mevcut. Sanal makine çalıştırdığım için biraz RAM ihtiyacı var. 8 GB daha alabilirim. Yazılım geliştiriciyim ama donanım konusunu çok bilmiyorum. Laptopun özellikleri aşağıya çıkardığım gibidir. Uyumlu bir RAM önerisi alabilirsem çok teşekkür ederim.

Eki Görüntüle 1859386Eki Görüntüle 1859390

Bence uyumsuzluk olmaması adına şu anki RAM'iniz neyse ondan alın bir 8 GB'lik daha.

CPU-Z indirip SPD ve Memory sekmelerini atabilir misiniz?

@Ege Hanedar Hocam öncelikle teşekkür ederim. CPU-Z araştırdığım kadarıyla Windows ve Android sistemler içinmiş. Ben sizin istediğiniz detaylı bilgiyi Linux sistemlerde sistem bilgisini detaylıca toplayan bazı komutlar kullanarak derledim. Ek'te bıraktığım dosyalarda ilk satır kullandığım komuttur. Tüm sistem bilgisi olduğu için biraz kalabalık kusura bakmayın. "Memory" yazmanız halinde sanırım istediğiniz yere ulaşacaksınız. Geri dönüşünüzü heyecanla bekliyorum. 😊

Dosya Ekleri

• system_detail.txt
    25,9 KB · Görüntüleme: 39
  • system_detail2.txt
    535 KB · Görüntüleme: 57
Takılı olan RAM bu, direkt aynısından alabilirsiniz fakat Hynix RAM'ler genelde çihazlardan çıkma biçimde satılır.

İçindeki RAM'le aynı değerlere sahip ve yüksek ihtimalle uyumlu olacak olan bu RAM'i de alabilirsiniz, site güvenilir resmi Kingston satıcısı.

Takılı olan RAM bu, direkt aynısından alabilirsiniz fakat Hynix RAM'ler genelde çihazlardan çıkma biçimde satılır.

İçindeki RAM'le aynı değerlere sahip ve yüksek ihtimalle uyumlu olacak olan bu RAM'i de alabilirsiniz, site güvenilir resmi Kingston satıcısı.

Hocam Kingston olanı mantıklı geldi ve sipariş ettim. İlgilendiğiniz için çok teşekkür ederim. Benim yardım edebileceğim bir şey olursa mutlaka yazın. İyi günler olsun. 😃

@Ege Hanedar hocam tekrar teşekkür ederim, şimdi RAM takıldı ve gayet normal çalıştı. Verdiğin destek için Allah razı olsun. Hürmetler.

Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı