Cihazı bilgisayara tanıtmak için sürücüyü kurdunuz mu?
Öncelikle uygulamaların ve sürücülerin hepsini kalıntı bırakmadan (kayıt defterinden) silindiğinden emin olup HP Smart'ı ürünün sitesinden tekrar yükler misiniz? Daha sonra açıp "smart install etkin mi?" sekmesini "devre dışı" bırak dedikten sonra sürücüyü kurup yeniden başlatarak tekrar kontrol eder misiniz?Kurdum ama bulmadı bir türlü sürücüyü.
Öncelikle uygulamaların ve sürücülerin hepsini kalıntı bırakmadan (kayıt defterinden) silindiğinden emin olup HP Smart'ı ürünün sitesinden tekrar yükler misiniz? Daha sonra açıp "Smart install etkin mi?" sekmesini "devre dışı" bırak dedikten sonra sürücüyü kurup yeniden başlatarak tekrar kontrol eder misiniz?
Yazıcıyı pcye bağlayınca Hp Smart Install diye cd sürücüsü gibi bilgisayarımda görünür. Bunu çift tıklayarak kurulumu başlatmanız gerekiyor.HP LaserJet M1132 MFP marka yazıcım var ama bilgisayara bağlayamıyorum yardımcı olur musunuz?
Yazıcıyı PC'ye bağlayınca HP Smart Install diye CD sürücüsü gibi bilgisayarımda görünür. Bunu çift tıklayarak kurulumu başlatmanız gerekiyor.
Usb kablo veya usb soketinde sıkıntı olabilir.Maalesef böyle oluyor ama USB'yi taktığımda USB'yi taktığıma dair ses gelmiyor kabloda mı sıkıntı var anlamadım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.