HyperX Cloud 3 vs Razer BlackShark V2

minazuki7

Femtopat
Daha fazla  
Razer BlackShark v2X ses tekerleği bozuldu o yüzden iade ettim. Yeni kulaklık alacağım önemli olan kriterler bassları iyi vermesi müzik performansı bir de oyundaki ses kasma performansı. Sizce hangisi işimi görür bunlar yerine bu fiyatta başka kulaklıklarda önerebilirsiniz.

Razer BlackShark v2X ses tekerleği bozuldu o yüzden iade ettim. Yeni kulaklık alacağım önemli olan kriterler bassları iyi vermesi müzik performansı bir de oyundaki ses kasma performansı. Sizce hangisi işimi görür bunlar yerine bu fiyatta başka kulaklıklarda önerebilirsiniz.
Razer BlackShark V2 daha iyidir.
Tekerleği nasıl bozuldu onu anlamadım, ayrıca bildiğim kadarıyla V2x ile V2 tekerlekleri aynı dikkatli olun.

Razer V2 kullanıyorum çok memnunum ses kasma gayet iyi ama galiba yok diye biliyorum düz V2 olan model? Fiyat farkları da önemli.

Bende anlayamadım tekerleği döndürünce sağ taraftaki ses azalıyor ve tekerlekten cızırtı sesi geliyordu. Teşekkürler bilgilendirme için.
Sağ taraftaki ses azalması dışında tekerlekten ses cızırtısı bende de yaşandı.
Bilgisayarı uyku modundan çıkarttıktan sonra bazen oluyordu ancak bu yazılımsaldı, bilgisayarı yeniden başlatınca düzeliyordu (son Razer Synapse V3 güncellemesiyle bu da düzeltildi).

Razer V2 kullanıyorum çok memnunum ses kasma gayet iyi ama galiba yok diye biliyorum düz V2 olan model? Fiyat farkları da önemli.

Evet geçenlerde 2700 gibi bir civarda stoku gelmişti fakat hemen bitti hala bekliyorum.

Bilgisayarı uyku modundan çıkarttıktan sonra bazen oluyordu ancak bu yazılımsaldı, bilgisayarı yeniden başlatınca düzeliyordu (son Razer Synapse V3 güncellemesiyle bu da düzeltildi.

Bilgisayarı uyku modundan çıkarttıktan sonra bazen oluyordu ancak bu yazılımsaldı, bilgisayarı yeniden başlatınca düzeliyordu (son Razer Synapse V3 güncellemesiyle bu da düzeltildi.

Sizinki V2 modelimi.

Anladım hocam. Peki sevmediğiniz bir yanı var mı kulaklığın?
Belki size samimi gelmeyecek ama yok. Gerçekten mükemmel bir kulaklık.

Ses kalitesini geçersek bir tek şeyi beğenmedim: Kulaklığı garantiye sokmak için seri numarası lazım ve bu seri numarası kolayca sökülebilen kulaklık kablosuna bağlı yere konulmuş. Sökünce de başka bir yerde seri numarası olmadığı için garantiye veremiyorsun. Zaten garantilik bir durum da yaşamadım.

Kulaklık aslında düz ayarlarla kötü. Ancak gerekli EQ/yazılım ayarlarını yaparsan deli dehşet bir şeye dönüşüyor.
Üstüne ses yalıtımı çok iyi.

Hemen bir not vereyim. Bu kulaklığın mikrofonu çok iyi değil şimdi aklıma geldi.
Yani çok kötü de değil ancak bu fiyata/markaya yakışan bir kulaklık değil yoksa sesiniz falan gayet net gidiyor. Büyük ihtimalle HyperX'in mikrofonu daha iyidir.
İyi seviyesinde.

Belki size samimi gelmeyecek ama yok. Gerçekten mükemmel bir kulaklık.

Ses kalitesini geçersek bir tek şeyi beğenmedim: Kulaklığı garantiye sokmak için seri numarası lazım ve bu seri numarası kolayca sökülebilen kulaklık kablosuna bağlı yere konulmuş. Sökünce de başka bir yerde seri numarası olmadığı için garantiye veremiyorsun. Zaten garantilik bir durum da yaşamadım.

Kulaklık aslında düz ayarlarla kötü. Ancak gerekli EQ/yazılım ayarlarını yaparsan deli dehşet bir şeye dönüşüyor.
Üstüne ses yalıtımı çok iyi.

Sağ olun hocam ilgilendiğiniz için teşekkür ederim daha iyi bir öneri gelmezse V2 alacağım.

Evet hocam mikrofonunu gördüm birkaç yerde idare edecek durumda işimi göreceğini düşünüyorum (ekleme için teşekkürler)

Yeni konular

Geri
Yukarı