Cloud 3 alınabilir.Evet arkadaşlar bütçem 3000₺ ve Cloud 2 almayı düşünüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz ne alabilirim kablolu kablosuz?
Daha güncel bir kulaklık alın. Iıı alabilirsiniz.
Cloud 2 de güzel ben memnunum oyunlarda iş görüyor.Kötülemisler bayağı kart yok ses kasilmiyor vs.
Kötülemisler bayağı kart yok ses kasilmiyor vs.
Alakasız. 4 sene cloud 2 kablolu kullandım gayet memnundum özellikle stereo kullanımda çok beğeniyordum. Tek eksi yanı 7.1 performansı muadillerine göre kötüydü.Kötülemisler bayağı kart yok ses kasilmiyor vs.
H610MHocam herkesin kendi deneyimi fakat bana kalırsa gayet iyi ses kasılıyor ve memnunum kulaklıktan. Kötü bir kulaklık değil, anakartınızın modeli nedir? Ses kartı anakartlarda mevcut zaten bir sorun yaratmaz anakartınızda ses kartı var ise.
Alakasız. 4 sene Cloud 2 kablolu kullandım gayet memnundum özellikle stereo kullanımda çok beğeniyordum. Tek eksi yanı 7.1 performansı muadillerine göre kötüydü.
H610M.
Cloud 3 ten bahsediyorum hocam. Şu an Cloud 2'yi HP üretiyormuş herkes devri bitti vesaire diyor.
Ses kartın iyi III'ü alabilirsin uyar ona mesafeli alırsan yani internetten cayma hakkın var kutuya vs zarar vermemiş olman gerekiyor. II artık eskidi, III ile kıyaslarsak III'ün mikrofon ve ses konusunda daha iyi bir gelişimi var. Fakat II'nin de ses kalitesi kötü değil fakat 2015 kulaklığından bahsediyoruz, neredeyse 10 yıl olmuş. III'den memnun kalmaz iseniz HS80'i önerebilirim fakat bütçeyi arttırmanız gerekmekte.H610M
Cloud 3 ten bahsediyorum hocam. Şu an Cloud 2'yi HP üretiyormuş herkes devri bitti vesaire diyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.