Ne aldınız kule tipi olarak? Değerleriniz nasıl? Macun almak gereksiz olabilir.
Mxler için hocam pump out yapıyor diyorlar.MX-4, MX-6.
İşlemcide yapmaz ancak MX macunlar fiyatlarını hak etmiyor şuan. Ayrıca içinden çıkanı kullansanız yeter. Değiştirmeyin.DeepCool AG400 aldım. Değerlerim boştayken 65-67 derece civarı, oyundayken ise 74-78 arası değişmekte.
Mxler için hocam pump out yapıyor diyorlar.
Peki hocam takılma sorunu var o nedendir sizce? Fps değerlerim yüksek ama FM,God of war,CS2 gibi oyunlarda takılma yapıyordu.FM ile CS2'de bu sıkıntıyı çözdüm,God of War'da ise bugün grafikleri düşürüp yükselterek şansa yaptım nasıl oldu bilmiyorum.Yazılımsal bir sıkıntı mı var yoksa donanımsal mı sizce?İşlemcide yapmaz ancak MX macunlar fiyatlarını hak etmiyor şuan. Ayrıca içinden çıkanı kullansanız yeter. Değiştirmeyin.
74-78 derecelerde frekans kısmaz o işlemci.Peki hocam takılma sorunu var o nedendir sizce? Fps değerlerim yüksek ama FM,God of war,CS2 gibi oyunlarda takılma yapıyordu.FM ile CS2'de bu sıkıntıyı çözdüm,God of War'da ise bugün grafikleri düşürüp yükselterek şansa yaptım nasıl oldu bilmiyorum.Yazılımsal bir sıkıntı mı var yoksa donanımsal mı sizce?
Neden kaynaklanıyor peki? CS2 o kadar oluyor ki oynayamıyorum,bilgisayara reset atıyorum74-78 derecelerde frekans kısmaz o işlemci.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.