i5 13400F işlemci için termal macun önerisi

Çiçek0

Decapat
Daha fazla  
İşlemcime kule tipi fan taktım ama içinden çıkan termal macun iyi değildi ve yeni bir tane almak istiyorum. Hangi markaları önerirsiniz?

DeepCool AG400 aldım. Değerlerim boştayken 65-67 derece civarı, oyundayken ise 74-78 arası değişmekte.​

Mxler için hocam pump out yapıyor diyorlar.
İşlemcide yapmaz ancak MX macunlar fiyatlarını hak etmiyor şuan. Ayrıca içinden çıkanı kullansanız yeter. Değiştirmeyin.

İşlemcide yapmaz ancak MX macunlar fiyatlarını hak etmiyor şuan. Ayrıca içinden çıkanı kullansanız yeter. Değiştirmeyin.
Peki hocam takılma sorunu var o nedendir sizce? Fps değerlerim yüksek ama FM,God of war,CS2 gibi oyunlarda takılma yapıyordu.FM ile CS2'de bu sıkıntıyı çözdüm,God of War'da ise bugün grafikleri düşürüp yükselterek şansa yaptım nasıl oldu bilmiyorum.Yazılımsal bir sıkıntı mı var yoksa donanımsal mı sizce?

Peki hocam takılma sorunu var o nedendir sizce? Fps değerlerim yüksek ama FM,God of war,CS2 gibi oyunlarda takılma yapıyordu.FM ile CS2'de bu sıkıntıyı çözdüm,God of War'da ise bugün grafikleri düşürüp yükselterek şansa yaptım nasıl oldu bilmiyorum.Yazılımsal bir sıkıntı mı var yoksa donanımsal mı sizce?
74-78 derecelerde frekans kısmaz o işlemci.

Yeni konular

Geri
Yukarı