i7 7700T AiO bilgisayar ne kadar eder?

ceydaicee

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, 2019 yılında HP All in One bir bilgisayar aldım. Her şey çok iyi fakat oyunlarda tam olarak istediğim performansı karşılamıyor. PC'nin özelliklerini aşağıya bırakacağım. İleriki zamanlarda üstüne para ekleyip daha güzel bir bilgisayar toplamayı planlıyorum. Ederi nedir, bilen biri yardımcı olabilirse çok sevinirim.

1720910393028.png

1720910396690.png

Ekran kartını kullanmak için ekstra bir aparat gerekiyor diye ve bu aparat baya pahalı ayrıca her laptop desteklemiyor
Laptop'larda evet öyle. Fakat AiO bir bilgisayar olduğu için geliştirmeyi destekliyorsa bu sorun değil. Bir de bilgisayarın tam modelini öğrenmek lazım.

Laptop'larda evet öyle. Fakat AiO bir bilgisayar olduğu için geliştirmeyi destekliyorsa bu sorun değil. Bir de bilgisayarın tam modelini öğrenmek lazım.
Bilgisayarım laptop değil HP'nin all in one serisinden 27 r0xx . Her bilgisayarcıya götürdüğümde ekran kartı takılamıyor dediler bilgisayarıma takılabiliyorsa nasıl oluyor vs. pahalı olması sıkıntı değil . Harici bir şekilde ekran kartı takabiliyorsam acıklayabilir misiniz lutfen.

Bilgisayarım laptop değil HP'nin all in one serisinden 27 r0xx . Her bilgisayarcıya götürdüğümde ekran kartı takılamıyor dediler bilgisayarıma takılabiliyorsa nasıl oluyor vs. pahalı olması sıkıntı değil . Harici bir şekilde ekran kartı takabiliyorsam acıklayabilir misiniz lutfen.
Hocam şuan araştırdım ve takılmıyormuş yabancı forumlara bile baktım

Yeni konular

Geri
Yukarı