İnternette satılan antivirüs uygulama lisansları neden ucuz?

RonPel

Centipat
Örneğin, ESET'ten bahsedeyim. ESET'in kendi sitesinde 1700 TL iken Trendyol'da 179 TL. Bu satıcılar güvenilir mi ve neden bu kadar ucuz? Bunların olayı nedir?

Sanırım toptan alındığı için bu kadar uygun fiyata geliyor. Veya Windows gibi işletim sistemi sunulmadan önce kodlar dağıtılıyor onun gibi bir şeydir. Ama alıp kullanabilirsiniz güvenilir.

Örneğin, ESET'ten bahsedeyim. ESET'in kendi sitesinde 1700 TL iken Trendyol'da 179 TL. Bu satıcılar güvenilir mi ve neden bu kadar ucuz? Bunların olayı nedir?

Ben bugün normal site fiyatından 100 TL daha ucuza Geforce Now satın aldım Hepsiburada’dan. Anında siparişlerim kısmına geldi. Normal fiyat 340 Hepsiburada fiyatı 240’tı, doğal olarak tereddüt ederek aldım ama anında geldi.

Sana tavsiyem 4 yıldızın altında olan ürünleri satın alma.

Bu lisansların bazıları bilgisayarlarla ya da satın alınan uygulamalarla promosyon olarak bedava verilmesi gereken lisanslar oluyor. Bazıları da kms tipte aktivasyonlar ile işletilen lisanslar oluyor. Ufak bir azınlığı da mesela şirket 600 kişi çalıştırırken 1000 lik lisans paketi alıyor, buradan kalan 400 lisansı satabiliyor.
Antivirüs için konuşuyorum, norton 360 hep kendi sitesinden 5 cihazlık alırım. Çok komik fiyatlara gelir.

Bu lisansların bazıları bilgisayarlarla ya da satın alınan uygulamalarla promosyon olarak bedava verilmesi gereken lisanslar oluyor. Bazıları da kms tipte aktivasyonlar ile işletilen lisanslar oluyor. Ufak bir azınlığı da mesela şirket 600 kişi çalıştırırken 1000 lik lisans paketi alıyor, buradan kalan 400 lisansı satabiliyor.
Antivirüs için konuşuyorum, norton 360 hep kendi sitesinden 5 cihazlık alırım. Çok komik fiyatlara gelir.

Bu antivirüs ve firewall olayının bana göre f/p kralı budur.

Arjantin olarak kayitli toplu alim yapıldiği için daha ucuz magazalar daha pahalı.

sadece 1 cihaz koruyor ondan olabilir mi

Ben 2018-19 civarı izlediğim bir videoda bir ağabey Amerika'dan toplu olarak alıp sattıkları için daha ucuz olduğunu ve kodların çalıştığını söylemişti. Belki bu yüzdendir.

Bu antivirüs ve firewall olayının bana göre f/p kralı budur.
Paramın olmadığı bir dönem dandik antivirüslere güvenip PC kaybettikten sonra hiç şaşmadım 20 yıldır Norton korur bizi.

Yeni konular

Geri
Yukarı