iPhone 15 Pro pil sağlığı 8 ayda %94'e düştü

BADİCİ

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: AMD Ryzen 5 5600
Anakart: Asus B550m-a
Ram: 2x8 GB Kingston Fury Cl17 3600 Mhz
Ekran kartı: Xfx Rx 6600 Xt qucik 308
SSD/HDD: Xpg Sx6000 Pro M.2 512 GB
Kasa: Cooler Master MB511 ARGB 700w 80+ Gold
Monitör: AOC C24g2u/bk 165 Hz Curved
Klavye: Corsair K55 Rgb Pro
Mouse: Steelseries Sensei 310
Kulaklık: Corsair Void Elite 7.1
Cihazı 2023 Kasım ayında satın aldım. 8 ay sonunda %94'e düştü, kime söylesem şaşırıyor. Çoğu iPhone 11 kullanan arkadaşlarım var böyle hızla düşen olmamış. Garantisi bitmeye yakın pil değişimi kapsamaya giriyor mu acaba?

Dosya Ekleri

• IMG_3941.png
    IMG_3941.png
    81,8 KB · Görüntüleme: 128
Cihazı 2023 Kasım ayında satın aldım. 8 ay sonunda %94'e düştü, kime söylesem şaşırıyor. Çoğu iPhone 11 kullanan arkadaşlarım var böyle hızla düşen olmamış. Garantisi bitmeye yakın pil değişimi kapsamaya giriyor mu acaba?

Cihazı şarjda kullanıyorsanız çok hızlı düşer.
Garantiye pil sağlığı diye göndermeyin. Cihaz yavaşladı çok ısınıyor diye gönderirseniz değişim yapabilirler.

Nasıl şarj ettiniz? Şarjda oynadınız mı? Kullandığınız adaptör ve kablo orijinal mi?

Adaptör kablom orijinal. Şarjda pek kullanamıyorum zaten hızlıca doluveriyor. Bu aralar %80 sınırda şarj ediyorum. Genelde iyileştirilmiş modda doluyordu.

Cihazı şarjda kullanıyorsanız çok hızlı düşer.
Garantiye pil sağlığı diye göndermeyin. Cihaz yavaşladı çok ısınıyor diye gönderirseniz değişim yapabilirler.

Şarja iken pek kullandığım yok cihazı zaten çabucak şarj doluveriyor. İyileştirilmiş pil modunda genelde kullanıyordum bu aralar %80 sınır modunda.

Adaptör kablom orijinal. Şarjda pek kullanamıyorum zaten hızlıca doluveriyor. Bu aralar %80 sınırda şarj ediyorum. Genelde iyileştirilmiş modda doluyordu.
%20'de takıp %80'de alma olayına dikkat etmediniz mi? Her gelen güncellemeyi paso yaptınız mı? Eğer her gelen güncellemeyi paso yaptıysanız tüm her şeyi geçelim, tek ve net cevap gayet normal.

Bende mi oldu sadece bilmiyorum ama sıcak havalar bile etkiliyor pil sağlığını. Çok yakın arkadaşım İzmir'de oda aynı sorunu dile getirmişti.

Şarja iken pek kullandığım yok cihazı zaten çabucak şarj doluveriyor. İyileştirilmiş pil modunda genelde kullanıyordum bu aralar %80 sınır modunda.

Hocam bir de internette araştırırsan biraz bataryası kronik gibi görünüyor. Başka kullanıcılarda şişme, pil sağlığı hızlı düşüyor tarzında şeyler yazmışlar.

Devir sayınıza baktığımda bir anormallik yok. Apple'ın verdiği garanti 1000 devir için %80 pil sağlığı. Siz 272 devir yapmışsınız, yani bu da normal denebilir. Her 50 devir %1 pil sağlığına eşit. Neyse siz benim gibi bu kadar kafaya takıp stres olmayın, kullanın gitsin. Eninde sonunda zaten eskiyecek.

Yeni konular

Geri
Yukarı