iPhone 15 serisi kamerası hala kötü mü?

Daha fazla  
Selamlar. iPhone 15 Pro düşünüyorum ama snap, TikTok gibi uygulamalarda benim 12 Pro'dan daha kötü çekim yapıyordu. O sorun düzeldi mi? Ona göre 16 Pro bekleyeceğim. 16 arasında çok fiyat farkı olacağını düşündüğüm için 15 düşünüyordum.

Selamlar. iPhone 15 Pro düşünüyorum ama snap, TikTok gibi uygulamalarda benim 12 Pro'dan daha kötü çekim yapıyordu. O sorun düzeldi mi? Ona göre 16 Pro bekleyeceğim. 16 arasında çok fiyat farkı olacağını düşündüğüm için 15 düşünüyordum.

Apple yeni çıkardığı telefonların kamerası kötü ben teknik servis uzmanıyım ve bence 15 seridinden uzak dur.

Semih hocam 15 Pro Max'larda böyle bir sorun mu vardı?

Bayağı gömmüşte 15 serisini arkadaş.

Boş yapmış arkadaş bende düz 14'te var düz 15'te, 15 Pro'da, 15'lerde bir sorun yok ilk çıktığında ısınma problemi vardı oda az da olsa düzeldi.

O zaman 16'yı çıktıktan sonra alırım. Ön sipariş vermeyi düşünmüştüm. İncelemeleri izleyip. Teşekkürler.

Acelen yok ise 16 al 12 Pro'dan düz 15'e geçmenin mantığı yok düz 16 120Hz olacak diyorlar hem yapay zekayı da alacak.

15 Pro veya 16 Pro. 4 yıldır 12 Pro kullanıyorum. Yeni alacağımı da en az 5 yıl kullanmak istiyorum. O yüzden kıyacağım paraya :D
Hocam daha dün yakınımdan 15 Pro Max'i test ettim. Cihaz on numaraydı ben şuan yurt dışı alsam mı almasam mı kararsızım. Kamerası vesaire gayet güzel evet belki Samsung S serileri daha güzel çekiyorlardır hiç denemedim bilmiyorum ama dün telefonu test ettiğimde gayet güzel, seri, akıcı, kamerasını çok beğendim kesinlikle alınır.

Yeni konular

Geri
Yukarı