iPhone 3GS'e Whatssap Kurulur Mu ?

Polodaki_adam

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, şu an kullandığım telefon biraz kötü ve yeni alacagım telefonda çok iyi bir şey olmasını istemiyorum. Kaliteli bir marka olarak Apple'ı tercih ediyorum ama şöyle bir durum var. iPhone 3GS'ye Whatssap kurabilir miyim bilen var mı ? Bana tek lazım olacak şey Whatssap. Yardımcı olursanız sevinirim. Pek çok yerde araştırdım bulamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternette biraz araştırdım.
Videolar ve konular biraz eski olsa da, yapıldığına bir çok yerde rastladım.

Umarım illa Apple kullanacam demiyorsunuzdur. Çünki 3GS, mantıksız bir tercih olacak.
Size önerim Windows Phone içeren bir telefona yönelmeniz.
Eğer WP'nin tipini sevmiyorum derseniz, Android'li bir telefon alın. Nasıl olsa temasını vs. çok kolay bir şekilde değiştirebiliyorsunuz.

Almayı düşündüğünüz telefon bir çok konu da çok yetersiz. Vereceğiniz parayı kesinlikle çöpe atmış olacaksınız. :(

Evet kuruluyor. Neden kurulmasın?
ImageUploadedByTapatalk1423176050.635783.jpg

iOS 4.3 ve üzeri için kurulabilir. 3gs şuan 6.1.6 sürüme sahip.
Yerinde olsam 3GS yerine en azından iPhone 4 alırım.

Son düzenleme:
Pek oyun açısından kullanmayacagım o yüzden yeterli olacagını düşünüyorum fiyatıda 200-250 tl arası yani çok ucuz

Bu arada yardımlar için çok teşşekür ederim.

Tabiki Whatsapp kurulabilir. Ancak şuan 3gs çöp. İphone 4S bile bir işe yaramaz.

Aynen katılıyorum.

Yapmayın dostlar, yoldaşlar.
''İphone 4 al en aşağı'' demişsiniz. Gerçekci olun. Bunlar para verilecek telefonlar değil. Şarj mevzusu var en kötü.Elinizde kablo ile dolaşmak zorunda kalırsınız.

Bütçeniz 600 lira kadarsa, Wp bir telefon işinizi görecektir. (Sıfır)

Eğer bütçe daha az ise, ikinci el bir Wp alın.

-
Aynen katılıyorum.

Yapmayın dostlar, yoldaşlar.
''İphone 4 al en aşağı'' demişsiniz. Gerçekci olun. Bunlar para verilecek telefonlar değil. Şarj mevzusu var en kötü.Elinizde kablo ile dolaşmak zorunda kalırsınız.

Bütçeniz 600 lira kadarsa, Wp bir telefon işinizi görecektir. (Sıfır)

Eğer bütçe daha az ise, ikinci el bir Wp alın.

Aynen öyle katılıyorum. Şuan İphone tarafında alınabilecek en mantıklı telefon en az İphone 6 olacaktır. Şuan ki fiyatıda 2500 lira. Ocağımızı batırır. 4s desen 3.5 inç ekran var neymiş bu İphone'ymiş :) Ufacık ekran olduktan sonra hızlı olsa stabil olsa ne farkeder haksızmıyım ? Fiyatıda 1000 lira gerçekten çok pahalı o telefon için.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı