İşlemci %100 yükte çalışıyor

savasOZT

Centipat
Merhaba arkadaslar. Ben oyun oynarken işlemcim 10 sanıyeliğine %100 yukte calısıyor sonra duzelıyor. Her 2-3 dk da bir oluyor ve FPS 30-40'a ınıyor. 10 sanıye boyle kalıyor, işlemcı sıcaklıgım 60 derece. Ekran kartımda sorun ne çözemedim, yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaslar. Ben oyun oynarken işlemcim 10 sanıyeliğine %100 yukte calısıyor sonra duzelıyor. Her 2-3 dk da bir oluyor ve FPS 30-40'a ınıyor. 10 sanıye boyle kalıyor, işlemcı sıcaklıgım 60 derece. Ekran kartımda sorun ne çözemedim, yardımcı olur musunuz?
İşlemcinizin marka modeli nedir? Görev yöneticisinin ekran görüntüsünü o an için atabilir misiniz?
Bütün oyunlarda mı gerçekleşiyor?

%100 yükteyken ısı 60 derece mi oluyor masaüstünde? Eğer öyleyse çok da bir sıkıntı göremedim ben. Çünkü sıkıntı olabilmesi için ısının 80 falan çıkması lazım. Bu %100 yüklenme durumunu ise gereksiz programları silerek ve görev yöneticisi üzerinden gereksiz olan hizmetleri durdurarak azaltabilirsin. Ayrıca internette araştırırsan Window'u nasıl optimize edebileceğinle alakalı tonla içerik bulabilirsin. Bunlara rağmen sıkıntı devam ederse format at.

Sistem özelliklerinizi atın lütfen.

İşlemcinizin marka modeli nedir? Görev yöneticisinin ekran görüntüsünü o an için atabilir misiniz?
Bütün oyunlarda mı gerçekleşiyor?

Oynadığım oyunların hepsinde gerçekleşiyor SS almaya calıstım ama oyundayken alt + Tab'a gecmem uzun suruyor o yuzden SS alamadım MSI Afterburner'ı actım oradan değerlere baktım SS aldım ama gozukmuyor değerler
(Işlemci ekran kartı RAM anakart PSU) hepsini yazki sorunu bulalım PC sadece işlemciyle çalışmıyor.

Bu PC Casper'in PC'sı marka PC yani PSU ve dıger ozellıklerı bılmıyorum sadece işelemcı ve ekran kartını bılıyorum

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı