İstanbul'da sınırsız yiyecek yerleri var mı?

Fiyatta geçiriyorlar sınırsız olmasının mantığı yok kamyonla tüm ürünleri götüremedikten sonra.

Hayır var mesela normal bir dürüm 200 lira civarında ama sınırsız içecekli sınırsız dürüm bir yer 350-400 lira falan ben çok rahat 3 tane dürüm yiyebilirim ve sayısız bardakla kola içebilirim o yüzden bence mükemmel bir mantığı var yemek yemekte kendinize güvenmiyorsanız sizin için bir mantığı yoktur.

Hayır var mesela normal bir dürüm 200 lira civarında ama sınırsız içecekli sınırsız dürüm bir yer 350-400 lira falan ben çok rahat 3 tane dürüm yiyebilirim ve sayısız bardakla kola içebilirim o yüzden bence mükemmel bir mantığı var yemek yemekte kendinize güvenmiyorsanız sizin için bir mantığı yoktur.

Ama yemekten sonra yürüyebilir miyim emin değilim.

Verilen paranın karşılığıyoksa yine mantığı yok hocam.
20 gr et veya tavuk koyacaklarsa hiçbir anlamı yok ekmekle doyarsan, ayrıyeten sınırsız dürüm veren bir dükkan dürüm başına 100 gr bile et veya tavuk koymaz.

Verilen paranın karşılığıyoksa yine mantığı yok hocam.
20 gr et veya tavuk koyacaklarsa hiçbir anlamı yok ekmekle doyarsan, ayrıyeten sınırsız dürüm veren bir dükkan dürüm başına 100 gr bile et veya tavuk koymaz.

Bilmiyorum hocam hiç gitmedim gittiğim de beni indirime yazacağım ama umarım dediğiniz gibi 20 gram et koymaz.

Esenler'de sınırsız açık büfe kahvaltı var ama içecek sadece çay var diğer içecekler ekstra ücretli.
İsmi galiba 404 terraceydi sadece haftasonu var sanırım.

Yeni konular

Geri
Yukarı