İtemsatış'tan Windows 11 key alınır mı?

1721682568745.png

Şu kodları .bat şeklinde kaydederseniz çalıştırırsanız Windows etkinleştirilmiş olur. Yönetici olarak başlatın. Bakabilirsiniz internete güvenilir kendim kullanıyorum 6 ay gibi bir süre aktif ediyor sonra tekrar açıyorum.

1721682568745.png

Şu kodları .bat şeklinde kaydederseniz çalıştırırsanız Windows etkinleştirilmiş olur. Yönetici olarak başlatın. Bakabilirsiniz internete güvenilir kendim kullanıyorum 6 ay gibi bir süre aktif ediyor sonra tekrar açıyorum.

Mert Bayantemur'un videosundan almıştım oradanda alabilirsiniz kodları.

1721682568745.png

Mert Bayantemur'un videosundan almıştım oradanda alabilirsiniz kodları.
abi niye dalga geçilmiş çözemedim.

Son düzenleme:
Dostum bu attığın şey cihazının bir illegal kms sunucusuna bağlıyorsun. ve bir nevi (eğer sende kullanıyorsan) cihazın o sunucudaki bir köle gibi içinden rahatlıkla verilerini alabilirler. dersen ki "bana bir şey olmuyor" diye merak etme ruhun bile duymaz çünkü. tavsiyem bi temiz format atıp orjinal key alın, internette kimse bedava key vermez.

Yeni konular

Geri
Yukarı