Kale kuşatma ve savaşlar için ordu önerisi

BERKFearlesYT

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, kergit hanlığı ile oynuyorum derebeyiyim ve kedelke köyünün sahibiyim 89 kişilik ordu kapasitem var ama hangi birlikleri alsam emin değili. Yoldaşlar hariç kalan 85 kişiyi full kergit kargıcısı yapsam iyi verim alabilir miyim? Kale kuşatabilir miyim? Okçu alınır mı?

İşte sorular:
1: Paralı süvari mi daha iyi kergit kargıcısı (bence kargıç daha iyi) mı?
2: Ordu Full kergit kargıcısı olsa (85) iyi olur mu yoksa kale kuşatmak için okçu vb şeyler alınır mı?
3: 85 kişilik ordu kişi dağılımı önerisi verir misiniz neden ne kadar alayım? (başka ülkelerden genellikle gönüllü alınamıyor)
4: Onur puanı nasıl yükseltilir (+422 namım var ama onur -40)

Merhaba, kergit hanlığı ile oynuyorum derebeyiyim ve kedelke köyünün sahibiyim 89 kişilik ordu kapasitem var ama hangi birlikleri alsam emin değili. Yoldaşlar hariç kalan 85 kişiyi full kergit kargıcısı yapsam iyi verim alabilir miyim? Kale kuşatabilir miyim? Okçu alınır mı?

İşte sorular:
2: Ordu Full kergit kargıcısı olsa (85) iyi olur mu yoksa kale kuşatmak için okçu vb şeyler alınır mı?
3: 85 kişilik ordu kişi dağılımı önerisi verir misiniz neden ne kadar alayım? (başka ülkelerden genellikle gönüllü alınamıyor)
1 bilmiyorum
2 İyi olmaz
3 50 memlük 35 okçu
4 Esir lord alınca ve onlar için teklif geldiğinde onları kabul edersen artar.

Merhaba, kergit hanlığı ile oynuyorum derebeyiyim ve kedelke köyünün sahibiyim 89 kişilik ordu kapasitem var ama hangi birlikleri alsam emin değili. Yoldaşlar hariç kalan 85 kişiyi Full kergit kargıcısı yapsam iyi verim alabilir miyim? Kale kuşatabilir miyim? Okçu alınır mı?

İşte sorular:

1- kergit kargıcısı, açık alanda daha iyi olabilir, ancak paralı süvariler kuşatma ve yakın dövüşlerde daha iyidir.
2-Full kargıcı yerine, bir miktar okçu da bulundurmanız daha etkili olacaktır. Kergit yaycıları ve kergit atlı yaycıları, kale kuşatmalarında işinizi görebilir.
3- 50 kergit kargıcısı 20 kergit atlı okçusu 10 paralı süvari.
4- lord görevleri, tutsakları serbest bırakmak, şehir ve köy görevleri.

İşte sorular:
Ordu dizilimin yanlış kargıcılar cidden çok kolay ölüyor. Süvari denince akla Svadya gelir cidden işe yarıyor. Kale kuşatmalarında kaleye göre değişiklik gösterir ama en azından 20 tane rodoktan keskin nişancı al ki yandan şövalyelere ok atanları vursunlar. Ayrıca kale savunmasında okçular çok önemli ondan dolayı en az 40 tecrübeli okçuyu koy. Kaleyi piyadeler ile de kuşatabilirsin Nord a giderek piyade alabilirsin. 25 Nord kahramanı 15 Rodok keskin nişancısı 45 Svadya şövalyesi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı