Regnar Picopat Katılım 4 Haziran 2021 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2021 #1 Merhaba, kargomun kargoparka gelmesini istiyorum. Evimin karşısındaki yeri işaretledim. Peki nasıl alacağım? Bana şifre mi gönderiyorlar? Bir de kargom kaç gün orada kalabiliyor?
Merhaba, kargomun kargoparka gelmesini istiyorum. Evimin karşısındaki yeri işaretledim. Peki nasıl alacağım? Bana şifre mi gönderiyorlar? Bir de kargom kaç gün orada kalabiliyor?
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.493 Makaleler 6 Çözümler 515 Yer İstanbul 11 Ağustos 2021 #2 Evinin karşısındaki yer için kaç gün olduğu niye umurunda? Sana SMS gelir, makineye girer, alırsın. Kargopark Kargo İstasyonu Nasıl Çalışır - Kargopark Kargopark kargo istasyonunun nasıl çalıştığı hakkında detaylı bilgi edinmek ve sorularınıza cevap bulmak için yazımızı okuyabilirsiniz. kargopark.com
Evinin karşısındaki yer için kaç gün olduğu niye umurunda? Sana SMS gelir, makineye girer, alırsın. Kargopark Kargo İstasyonu Nasıl Çalışır - Kargopark Kargopark kargo istasyonunun nasıl çalıştığı hakkında detaylı bilgi edinmek ve sorularınıza cevap bulmak için yazımızı okuyabilirsiniz. kargopark.com
Regnar Picopat Katılım 4 Haziran 2021 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2021 #3 Vavien. dedi: Evinin karşısındaki yer için kaç gün olduğu niye umurunda? Sana SMS gelir, makineye girer, alırsın. Kargopark Kargo İstasyonu Nasıl Çalışır - Kargopark Kargopark kargo istasyonunun nasıl çalıştığı hakkında detaylı bilgi edinmek ve sorularınıza cevap bulmak için yazımızı okuyabilirsiniz. kargopark.com Genişletmek için tıkla... Ben evde olmayacağım o yüzden sordum.
Vavien. dedi: Evinin karşısındaki yer için kaç gün olduğu niye umurunda? Sana SMS gelir, makineye girer, alırsın. Kargopark Kargo İstasyonu Nasıl Çalışır - Kargopark Kargopark kargo istasyonunun nasıl çalıştığı hakkında detaylı bilgi edinmek ve sorularınıza cevap bulmak için yazımızı okuyabilirsiniz. kargopark.com Genişletmek için tıkla... Ben evde olmayacağım o yüzden sordum.