Karın kasları ne kadar sürede belirginleşir?

ozturkarda

Centipat
Daha fazla  
Vücudum vücut geliştirme için uygun mu?
Bel çevresi 73 cm, boyun çevresi 32 cm, boy 175, kilo 51. yani anlayacağınız zargananın tekiyim. Omuzlarım dar, kollarım ince. Ektomorf vücut tipinin tüm şartlarını karşılıyorum maalesef. Ektomorf vücut tipinde de kas kazanımı zor oluyor bildiğim kadarıyla. Yaşım daha 15 vücut tipimin hangisi olduğu konusunda bir fikre varmak için erken mi?

Karın kaslarım ne kadar sürede belirginleşir?
İnternetteki bazı sitelere baktığımda 6-7 ay gibi sayılardan söz ediyorlardı; o yüzden karın kası yapsam mı, yapmasam mı iyice arada kaldım. Cidden karın kaslarını geliştirmek bu kadar uzun sürüyor mu?

51 kiloda karın kaslarını görmemeyide ilk kez görüyorum. Barfiksle karın çalışmaya başlayabilirsin etkili oluyor.
Zayıf olması karın kaslarının gözükeceği anlamına gelmez, daha önce düzenli bir karın çalışması yapılmamışsa tabi ki baklava şeklinde bir karın kası olmayacaktır. 1.86 boyundayım 62 kiloyken zargananın tekiydim daha önce çalışmadığım için gözükmüyordu şuan 82 kiloyum yağ oranım %14 olmasına rağmen sıkınca gözüküyor.

Karın kası eşittir yağ oranı demek gibi bir şey. Hem karın kası çalışıp, hem de yağ oranınız düşük olmak zorunda.

Yanlışlıkla "öne çıkar"a basmışım. Normalde zaten bir soru işaretim kalmamıştı.

Ancak yorumunuzdan anladığım kadarıyla yazdığım yazıyı okumamışsınız. Yağ oranım zaten düşük ve burada çalışıp çalışmamak ile ilgili merak ettiğim bir durum yok.

Neyse zaten 4 gün çalıştım karın kaslarım belirginleşmeye başladı.

Yanlışlıkla "öne çıkar"a basmışım. Normalde zaten bir soru işaretim kalmamıştı.

Ancak yorumunuzdan anladığım kadarıyla yazdığım yazıyı okumamışsınız. Yağ oranım zaten düşük ve burada çalışıp çalışmamak ile ilgili merak ettiğim bir durum yok.

Neyse zaten 4 gün çalıştım karın kaslarım belirginleşmeye başladı.
Karın kasının net belirgin olması için,yeteri kadar karın kası çalışıp. Yeteri kadar yağ oranın düşük olması gerekir. Fizikten fizikten yağ oranı değişir. Kimisinin kas oranı,yağ oranından yüksekken. Kimisinin kas oranı,yağ oranından yüksektir. Senin %14 iken asıl karın kası belirginliği %10 da çıkabilir. Ve aynı anda karın kası çalışman gerekir. Sistem böyle ilerler.

Vücudum vücut geliştirme için uygun mu?
Bel çevresi 73 cm, boyun çevresi 32 cm, boy 175, kilo 51. yani anlayacağınız zargananın tekiyim. Omuzlarım dar, kollarım ince. Ektomorf vücut tipinin tüm şartlarını karşılıyorum maalesef. Ektomorf vücut tipinde de kas kazanımı zor oluyor bildiğim kadarıyla. Yaşım daha 15 vücut tipimin hangisi olduğu konusunda bir fikre varmak için erken mi?

Karın kaslarım ne kadar sürede belirginleşir?
İnternetteki bazı sitelere baktığımda 6-7 ay gibi sayılardan söz ediyorlardı; o yüzden karın kası yapsam mı, yapmasam mı iyice arada kaldım. Cidden karın kaslarını geliştirmek bu kadar uzun sürüyor mu?

Öncelikle bol protein al ve yağlı şeyler tüketmeyi azalt ondan sonra sağlam karın çalış 2-3 ayda illa fark olur düzgün yaparsan.

Yeni konular

Geri
Yukarı