Kim Kral Olmak İster? - Ragnar Lothbrok

Özellikle History Channel'ın yayınladığı bu sahnede diğer kanalların yayınladığı aynı sahneden farklı olarak küçük bir background parçası dönüyor arkada.

O parça 10 numara gerçekten.

Vikings'in en sevdiğim sahnelerinden biridir.

Bir kere daha izlemeye değer, diziyi bitirmiş bile olsanız.

Who Wants To Be King!

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de Ragnar öldükten sonra bıraktım. Kurtlar Vadisi'ni de Çakır öldükten sonra bırakmıştım. :D Son sezonda birtakım flashback'ler varmış, Ragnar'ın yaşadığı dönemden, daha önce görmediğimiz sahneler falan. Yine de kesmedi beni, izlemedim. :)
İvar iyidir hocam, izleyin manyağı. :D

Peki TWD'yi? Son sezonda iyice saldılar diye duydum.
Siz yardım etmediniz ama ben edeyim [emoji3].
İlk sezon harika. Başka bir şekilde açıklanamazdı. Harika. Ayrıca "KAHPE LORİİİ"
2. sezon da "Ne oluyoruz ***." dedim. Gerek Shane gerek Hershel, Carl'a olan. Carol'un kızının kaybolması. Ayrıca Carl'ın yaptığı. Çok güzel bir sezondu.
3 bol bol aksiyonlu kimine göre üzücü kimine göre "Ohh canıma da değsin." havasında.
4 bol aksiyonlu ve en çok üzüldüğüm 1. sezon aslında 2. ama 2. sıradaki sezonda spoilerin doruk noktasını yediğim için 2. sıradakine o kadar üzülmedim. Bu sezonda o kadar üzülmüştüm ki vali denen herifin bütün ailevi değerlerine küfür ettim.
5. sezon da güzeldi. Bir sahnesinde çok üzüldüm ve "Neden?" dedim "Neden böyle bir şey yaptın?". Ayrıca takımımız 8. sezonun ilk yarısına kadar kalacakları yere yerleşiyorlar burada.
6. sezon artık Negan adı geçmeye başlıyor ve Carl 2. kez kötü bir olay yaşıyor. Gerizekalı Rick başına büyük işler açıyor. Zaten en son bölümlerde Negan'ın gücü gayet anlaşılıyor. Rick ve grubu 2 yeni grupla tanışıyorlar.
7. sezon en çok üzüldüğüm 2. sezon çünkü negan 2 ceset bırakıyor.
En sevdiğim karakter Glenn.
8. sezonun ilk döneminde sıkıldım. Bayağı bayağı sıkıldım. Diziyi açtım ama telefonla oynadım. O kadar sıkıldım yani.
Neyse 45 dakikadır sezon özetlerini izleyerek bu yazıyı ortaya çıkardım. İzlemeni öneririm.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı