Arkadaşlar interneti modemden kablolu olarak almam lazım fakat lan 1-LAN2-LAN3-lan4 var bunlardan hangisine takmalıyız? Şu an rastgele birine taktım fakat en iyi verimi hangi porttan nasıl alacağımızı nasıl anlayacağız acaba?
Arkadaşlar interneti modemden kablolu olarak almam lazım fakat lan 1-LAN2-LAN3-lan4 var bunlardan hangisine takmalıyız? Şu an rastgele birine taktım fakat en iyi verimi hangi porttan nasıl alacağımızı nasıl anlayacağız acaba?
Öncelikle saygı sınırlarına dikkat edelim, her port aynı performansı vermeyebilir ki bunun içinde gigabit portuda dahil. Herkes 3. porta mı takıyor bilmiyorum fakat ben teker teker denedim, en iyi performansı 3. portta alıyorum bu durum herkeste aynı olmayabilir arkadaşın deneyip görmesi daha iyi olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.