LG 27GR83Q-B vs MSI G274qpx

MesutM

Hectopat
Merhaba. Yardımınızı bekliyorum. İkisi de 27” 240Hz IPS. LG 800₺ daha ucuza satılıyor 9 taksitle. MSI'ın rtings sitesinde incelemesini göremedim.

Kaliteli ve parlak bir ekran olmasını istiyorum. MSI'da DP alt modlu USB-C girişi mevcut. Cihazları 65W ile şarj edebiliyor. MacBook'u arada başka aparat olmadan bağlayabiliyorsun. Ama ekran-panel kalitesi benim için daha önemli. Hangisini almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Yardımınızı bekliyorum. İkisi de 27” 240Hz IPS. LG 800₺ daha ucuza satılıyor 9 taksitle. MSI'ın rtings sitesinde incelemesini göremedim.

Kaliteli ve parlak bir ekran olmasını istiyorum. MSI'da DP alt modlu USB-C girişi mevcut. Cihazları 65W ile şarj edebiliyor. MacBook'u arada başka aparat olmadan bağlayabiliyorsun. Ama ekran-panel kalitesi benim için daha önemli. Hangisini almalıyım?

MSI olanı öneririm renk gamutu ve kontrast olarak daha iyi olması lazım.

MSI modelini kullanan arkadaş var mı acaba? Bu arada LG 10bit MSI ise 8bit. Bunun görüntü kalitesine ne derece etkisi olur?

Son düzenleme:
aynı modelin qd modelinin incelemesi var rtingste düşün qd modeli bile lg kadar yüksek skor almamış bunda qd panelde yok bence bu sebepten bile lg alınır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı