Logitech G535 vs Razer Barracuda X

onlydnzz

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, birkaç gündür araştırıyorum, buraya da sormak istedim. İki kulaklık arasından hangisini seçmeliyim? Mikrofon kalitesi 1. önceliğim, daha sonra ses kalitesi ve kronik dongle sıkıntıları geliyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba, birkaç gündür araştırıyorum, buraya da sormak istedim. İki kulaklık arasından hangisini seçmeliyim? Mikrofon kalitesi 1. önceliğim, daha sonra ses kalitesi ve kronik dongle sıkıntıları geliyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

Eğer iki ürün arasında bir seçim yapılması gerekiyor ise bence Razer Barracuda. Şu an kullandığım kulaklıktır, ses kalitesi gayet güzel. Genel kronik bir sorun yaşamadım ancak mikrofonundan üst kalite bir şey beklemeyin. Kalitesiz değil ancak pek de iyi değil. Benim yaşadığım tek sorun sanırsam THX Spatial Audio oldu. Bu yazılımı bir türlü alamadım farklı kredi kartları denedim ancak alamadım bilginiz olsun.

Max bütçe nedir kablosuz olmak zorundamı?
4000 TL'ye kadar çıkabilirim. Artık kablolarla uğraşmak istemediğimden wireless düşünüyorum.

Eğer iki ürün arasında bir seçim yapılması gerekiyor ise bence Razer Barracuda. Şu an kullandığım kulaklıktır, ses kalitesi gayet güzel. Genel kronik bir sorun yaşamadım ancak mikrofonundan üst kalite bir şey beklemeyin. Kalitesiz değil ancak pek de iyi değil. Benim yaşadığım tek sorun sanırsam THX spatial Audio oldu. Bu yazılımı bir türlü alamadım farklı kredi kartları denedim ancak alamadım bilginiz olsun.

Razer Barracuda'nın dongle problemleri olduğunu duydum içime şüphe düşüren tek yanı bu sanırım. Logitech G535 de gerçekten iyi kulaklık ama artı olarak Bluetooth'u olmaması ve pil süresi Razer'i öne geçiriyor bence.

Hocam mikrofonu en iyi kulaklıklar arsında HS80W ve HS80 USB var bende HS80W var memnunum ama biraz bütcenizi aşar.

Hocam mikrofonu en iyi kulaklıklar arsında HS80W ve HS80 USB var bende HS80W var memnunum ama biraz bütcenizi aşar.

Zaten biraz araştırırsanız en iyi mikrofonlu kulaklıklar arasında yer aldığını görürsünüz. Rraenee o kulaklıkla video çekmişti kimse anlamamıştı mikrofon kullanmadığını.

4000 TL'ye kadar çıkabilirim. Artık kablolarla uğraşmak istemediğimden Wireless düşünüyorum.

Razer Barracuda'nın dongle problemleri olduğunu duydum içime şüphe düşüren tek yanı bu sanırım. Logitech G535 de gerçekten iyi kulaklık ama artı olarak Bluetooth'u olmaması ve pil süresi Razer'i öne geçiriyor bence.

Razer'ın Bluetooth olması gerçekten çok güzel bir özellik. Dongle problemi olarak hiçbir sorun yaşamadım, nasıl bir sorundan bahsediyorsunuz?

Razer'ın Bluetooth olması gerçekten çok güzel bir özellik. Dongle problemi olarak hiçbir sorun yaşamadım, nasıl bir sorundan bahsediyorsunuz?

Yabancı forumlarda aşırı sıklıkta bozulma ve temassızlık yapıyormuş ama ben de Türk kullanıcılarda pek göremedim bu problemi. Üretim farkları da olabilir ama böyle demeniz içimi rahatlattı açıkçası dongle problemi en son yaşamak isteyeceğim şey çünkü.

Kablo gerçekten sıkıntı haklısınız ama gözden geçirin derim.

Corsair HS35 stereo kullanıyordum ama mikrofon kalitesi berbattı adeta. Corsaira biraz mesafeliyim o yüzden aslında ama bu kulaklığı HS35 ile karşılaştırırsak neler dersiniz?

Yeni konular

Geri
Yukarı