Bence sıralama yetiyorsa kesinlikle kaçırılmamalı. Çünkü önü gerçekten açık bir bölüm ve hangi alanı istiyorsan ona yönelebilmeni sağlar.
Okul 1.liği ile deneyeceğim. Gelme ihtimali yüksek.
Sıralama kaç hocamSizce okunur mu? Marmara Mekatronik Mühendisliği.
Sıralama kaç hocam.
Hayırlısı olsun mekatronik mühendisliği genel olarak iyi bir şekilde okunursa güzel bir bölüme benziyor marmara üniversitesi de tr şartlarında iyi ünilerden okul birinciliği + MTOK ile girebileceğinizi düşünüyorum yalnız benim bilgim yok size sorayım bölüme MTOK ile girmekle normal girmek arasında bir fark var mı aynı sınıfta aynı hocalardan aynı dersler mi alınıyorOkul birinciliği + MTOK var. Sayısal 186k yaptım. Şansımı denemeyi düşünüyorum.
Hayırlısı olsun mekatronik mühendisliği genel olarak iyi bir şekilde okunursa güzel bir bölüme benziyor Marmara Üniversitesi de TR şartlarında iyi ünilerden okul birinciliği + MTOK ile girebileceğinizi düşünüyorum yalnız benim bilgim yok size sorayım bölüme MTOK ile girmekle normal girmek arasında bir fark var mı aynı sınıfta aynı hocalardan aynı dersler mi alınıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.