Marmara Mekatronik Mühendisliği okunur mu?

Marmara Mekatronik Mühendisliği Okunur mu?

• Okunur

Oy: 5 62,5%
  • Okunmaz

Oy: 2 25,0%
  • Emin değilim

Oy: 3 37,5%

• Oy verenlerin toplamı
    8
Bence sıralama yetiyorsa kesinlikle kaçırılmamalı. Çünkü önü gerçekten açık bir bölüm ve hangi alanı istiyorsan ona yönelebilmeni sağlar.

Üniversite olarak birşey diyemiyorum fakat yakın çevremdeki arkadaşımın yaşadığı olayı anlatayım, 5 sene Mekatronik mühendisliği okudu, İzmirde yaşıyor ve okul bittikten sonra örnek veriyorum o zaman asgari ücret 2000 TL ise, 1500-1600 tl maaş veriliyordu, sonra Bursaya gitmesini önerenler oldu ve Bursaya gitti orda aldığı ücret biraz daha fazlaydı fakat ev tutma falan derken eşitleniyordu, sonrasında Almanyaya gitmek istedi ve oradaki yerlere başvuruda bulundu şuan çok güzel bir maaş ile geçim sağlıyor ve Almanyada yaşıyor, 7000-8000 bin euro arası maaş kazanıyor aylık 4 bin euro da Türkiyeye yolluyor yatırım için. Yani ayda 150 bine yakın para atıyor kenara.Şuan ki durumlar nedir sektörler nasıl imkanlar sunuyordur orasını bilemem.

Okul birinciliği + MTOK var. Sayısal 186k yaptım. Şansımı denemeyi düşünüyorum.
Hayırlısı olsun mekatronik mühendisliği genel olarak iyi bir şekilde okunursa güzel bir bölüme benziyor marmara üniversitesi de tr şartlarında iyi ünilerden okul birinciliği + MTOK ile girebileceğinizi düşünüyorum yalnız benim bilgim yok size sorayım bölüme MTOK ile girmekle normal girmek arasında bir fark var mı aynı sınıfta aynı hocalardan aynı dersler mi alınıyor

Hayırlısı olsun mekatronik mühendisliği genel olarak iyi bir şekilde okunursa güzel bir bölüme benziyor Marmara Üniversitesi de TR şartlarında iyi ünilerden okul birinciliği + MTOK ile girebileceğinizi düşünüyorum yalnız benim bilgim yok size sorayım bölüme MTOK ile girmekle normal girmek arasında bir fark var mı aynı sınıfta aynı hocalardan aynı dersler mi alınıyor.

Evet hocam. Normal bölüm ile aynı yerde aynı hocalardan okuyorsunuz. Sadece siz farklı bir kontenjandan yararlanarak oraya girmiş oluyorsunuz.

Yeni konular

Geri
Yukarı