Modules Klasörünü Silme Sonucu Bannerlord Native Açılmıyor

İşletim sistemi
Windows 10

turkia

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, oyuna mod yüklemek istemiştim ama betada oynadığımdan olsa gerek modlar çalışmadı. Ben de sileyim bari deyip modules dosyasındaki tüm dosyaları sil dedim yanlışlıkla. Sonra hemen durdurdum silme işlemini. Ama oyunun ana bölümü de silmişti çoktan. Oyuna girdiğimde "sefer" ya da "kayıtlı oyunlar" seçeneği gözükmüyor. Sadece ayarlar ve emeği geçenler vs. gözüküyor. Ayrıca Launcher'da mods kısmına girdiğimde sadece native işaretli gözüküyor sandbox Core, sandbox, Custom Battle ve story mode işaretlenmiyor, orada olduğu halde. Oyunu üç kere sildim, tekrar indirip kurdum modules dosyasını silip dosyaları doğrulattım ama düzelmedi. Ne yapabilirim? Launcher'da mods kısmı ve oyunun başlangoç ekranı bu şekilde gözüküyor. Şimdiden teşekkürler.

Dosya Ekleri

• 20201226145114_1.jpg
    161,8 KB · Görüntüleme: 603
  • Ekran görüntüsü 2020-12-26 145042.png
    471,3 KB · Görüntüleme: 679
Benim sistem o oyun için yeterli değil ama benzer dosyalar Mount and Blade Warband ilk Oyununda'da var bu forumda oynayan başka 1 arkadaş varsa o dosyaların aynısını upload edip atsın ya da oyunu yeniden indirmekten başka çare yok .

3 kere indirdim zaten yeniden hocam işe yaramadı kafayı yiyeceğim kaç gündür

3 Kere indirdim zaten yeniden hocam işe yaramadı kafayı yiyeceğim kaç gündür .

Oyun orijinal sanırım Steam meselesi olduğuna göre ben Steam'dan anlamam oyunu direk Steam veya denetim masasından silmek yerine ilk önce manuel olarak kayıt ettiğiniz oyunun dosyasını alın sonra tüm dosyaları manuel olarak silin sonra denetim masasından tekrar deneyin.

evet oyun orijinal. Tekrar silip yüklemek istemiyorum artık yav valla iflahım kurudu evde internet yavaş indirene kadar çok zaman geçiyor. Ama başka çözüm olmazsa denerim tabi tekrar.

Evet oyun orijinal. Tekrar silip yüklemek istemiyorum artık yav vallahi iflahım kurudu evde internet yavaş indirene kadar çok zaman geçiyor. Ama başka çözüm olmazsa denerim tabii tekrar.

o zaman dua et biri o dosyaları şuraya salsın.

bendede modlar kısmı aynı gözüküyor ama hiç bir şey silmedim yeni yükledim oyun açılmıyor Launcher açılıyor oyna diyorum hiç birşey olmuyor steamden de kontrol ettim oyunu grafik kartımda güncel çıldırcam artık mod kısmında sadece Native kısmı işaretli olması normal mi diğerlerini işaretleyemiyorum nedense şimdiden teşekkürler
burda ki LauncherData ı not defterinde açıp false ları true yapsana bi oluyor mu ilk önce kopyasını alı al ama her ihtimale karşı

Dosya Ekleri

• aa.png
    35,4 KB · Görüntüleme: 446
  • d.png
    16,7 KB · Görüntüleme: 446
Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…