MSI B450 Tomahawk Max BIOS güncelleme

Anıl Yiğit

Hectopat
Arkadaşlar neredeyse 3-4 yıldır BIOS güncellemedim ve şimdi güncellemeye karar verdim. Anakartım MSI B450 Tomahawk Max internet sitesine girdiğimde en son BIOS'un bu olduğunu gördüm. Fakat BIOS'un üstünde "Support New Ryzen 5000 CPU" yazıyor. Benim işlemcim ise AMD Ryzen 7 3700X. Herhangi bir sorun olur mu?

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    50,5 KB · Görüntüleme: 19
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar neredeyse 3-4 yıldır BIOS güncellemedim ve şimdi güncellemeye karar verdim. Anakartım MSI B450 Tomahawk Max internet sitesine girdiğimde en son BIOS'un bu olduğunu gördüm. Fakat BIOS'un üstünde "Support New Ryzen 5000 CPU" yazıyor. Benim işlemcim ise AMD Ryzen 7 3700X. Herhangi bir sorun olur mu?
Hayır olmaz, orada sadece yeni çıkmış bir işlemciye destek verildiği yazıyor.

Hayır olmaz, orada sadece yeni çıkmış bir işlemciye destek verildiği yazıyor.

Teşekkürler hocam bir şey daha sormak istiyorum ben şimbi BIOS'u indirdim ama tam olarak nasıl güncellemem gerek bilmiyorum. Öncelikle flash diskimi anakartımın BIOS butonunun altındaki yere taktım sonra MSI'ın sitesinden indirdiğim BIOS dosyası RAR olarak geldi onun içindeki klasörü nereye aktarmam gerek?

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    162 KB · Görüntüleme: 12
Dosyanın içindekileri salla olduğu gibi belleğin içine, sonra anakartın flashback yazılı olan USB girişine tak sonra da BIOS'dan güncelle.

Yeni konular

Geri
Yukarı