Çözüldü My Summer Car satsuma düzeltilemiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Mesut Arda

Hectopat
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart: ASUS Prime B450M-K II İşlemci: AMD Ryzen 5 5600X Ram: CRUCIAL 2x16 GB SSD: CRUCIAL P3 Plus 500 GB M2 Ekran Kartı: Zotac Gaming Nvidia RTX 4060 İşlemci Soğutucu: Zalman Alpha A24
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar, My Summer Car'da yeni bir save açtım. Aracı topladım, gayet güzel ilerliyorduk satsuma arkadaşla. Şehirden dönerken otobanı kullandım ve toprak yola çıkarken birden motordan ve egzozdan beyaz duman çıkmaya başladı. Kontrol ettim manifoldlarda vesaire bir sıkıntı yoktu. Hemen ardından da araç yanmaya başladı ama ben yangın tüpünü çıkaramadan geri söndü (olağan üstü bir hararet yoktu.). Daha sonra da araç hiç eskisi tepki vermedi. 3 dakikalık yol aldıktan sonra araçtan ses geldi ve durdum. Yerde hiçbir şey yoktu. Aracı tekrar çalıştırmaya çalıştığımda çok zor çalıştı ve çok yavaş gaz yemeye başladı. Maalesef şehirden sonrası kaydedemedim. Aşağıda bıraktığım savede şehirde başlıyorsunuz. Save dosyamı msc editor ya da direkt oyundan kontrol edebilirseniz ve sorun ile çözümünü belirtirseniz çok sevinirim. Aşağıda kullandığım bütün modların listesi ve save dosyam bulunmaktadır. Şimdiden çok teşekkür ederim iyi sosyaller

Modlar:
1- 440 stock ferndale.
2- Honda nsr50.
3- Auto fuel.
4- bad look hood.
5- carry more.
6- cheat box.
7- Colorful guages.
8-extra paintables.
9- glasses box.
10- grab anything.
11- lifter.
12- minimap.
13- modern optimization plugin.
14- msc noclip.
15- paintable hayosiko.
16- right mirror for satsuma.
17- seatbelt chime.
18- show bolt sizes.
19- van tacho.
20- Visual fluid levels.

Save dosyası: https://bit.ly/beyazdumansatsuma

Çözüm
Merhaba bugün save dosyana bakacağım.

Anladığım kadarıyla motor bloğunun üstüne takılan contayı parçalamışım. Yine de bakmanıza sevinirim.

Aracın soğutma sıvısı azalmış, hararetten dolayı contayı parçalamış. Soğutma sıvısını yeniledim ve contayı değiştirdim sorunum çözüldü.
Merhaba bugün save dosyana bakacağım.

Anladığım kadarıyla motor bloğunun üstüne takılan contayı parçalamışım. Yine de bakmanıza sevinirim.

Aracın soğutma sıvısı azalmış, hararetten dolayı contayı parçalamış. Soğutma sıvısını yeniledim ve contayı değiştirdim sorunum çözüldü.

Son düzenleme:
Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…