Hiçbir şey bulamadı bu program sadece oyun açıkken geliyor oyunu da Steam'den alıp oynuyordum daha çok Java gibi bir program olabilir mi?Malwarebytes ile bilgisayarınıza tam tarama yapın olmazsa Kaspersky ile deneyin.
Remove Nwjs.exe Trojan (Virus Removal Guide).Eki Görüntüle 1623257
Steam oyunu açarken bu nwjs denen şeyi açmış fakat internetten merak edip arattığımda tehlikeli bir virüs olduğu yazılmış. Sizce ne yapmalıyım?
Hocam bu program sadece oyunu açtığınız zaman mı açılıyor yoksa her zaman bilgisayarınızın arka planında çalışıyor mu? Ve oyunu kapattıktan sonra nwjs kendi kendine kapanıyor mu? Eğer öyleyse endişelenmenize gerek yok. Alta bir yazı alıntılıyorum
"NW.js (previously known as Node-webkit) lets you call all Node.js modules directly from DOM and enables a New way of writing applications with all Web technologies. New way of writing native applications using web technologies: HTML5, CSS3, and WebGL. Full Support for the features in browser." Kaynak: NW.js
O zaman problem yok.Sadece oyundayken biraz araştırdım Steam dB nwjs yazınca sanırım bir oyun yazma programı
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.