"nwjs" virüs mü?

TaeTakemi

Decapat
1672875698630.png

Steam oyunu açarken bu nwjs denen şeyi açmış fakat internetten merak edip arattığımda tehlikeli bir virüs olduğu yazılmış. Sizce ne yapmalıyım?

Dosya Ekleri

• 1672875662007.png
    1672875662007.png
    29,4 KB · Görüntüleme: 165
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bu program sadece oyunu açtığınız zaman mı açılıyor yoksa her zaman bilgisayarınızın arka planında çalışıyor mu? Ve oyunu kapattıktan sonra nwjs kendi kendine kapanıyor mu? Eğer öyleyse endişelenmenize gerek yok. Alta bir yazı alıntılıyorum

"NW.js (previously known as node-webkit) lets you call all Node.js modules directly from DOM and enables a new way of writing applications with all Web technologies. New way of writing native applications using web technologies: HTML5, CSS3, and WebGL. Full support for the features in browser." Kaynak: NW.js

Hocam bu program sadece oyunu açtığınız zaman mı açılıyor yoksa her zaman bilgisayarınızın arka planında çalışıyor mu? Ve oyunu kapattıktan sonra nwjs kendi kendine kapanıyor mu? Eğer öyleyse endişelenmenize gerek yok. Alta bir yazı alıntılıyorum

"NW.js (previously known as Node-webkit) lets you call all Node.js modules directly from DOM and enables a New way of writing applications with all Web technologies. New way of writing native applications using web technologies: HTML5, CSS3, and WebGL. Full Support for the features in browser." Kaynak: NW.js

Sadece oyundayken biraz araştırdım Steam dB nwjs yazınca sanırım bir oyun yazma programı

Konuyu hortlatmak gibi olacak ama bu NW.js uzantısı tam olarak oynadığınız rpgm oyunlarının (F95 veya başka malum sitelerde kişilerin yapıp paylaştığı oyunlar) düzgün çalışması için gerekli. Bir virüs değil merak etme.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı