Ome TV yabancı serverlera nasıl bağlanılır?

NicksizDEDE

Picopat
Daha fazla  
Merhaba, malum Omegle TV kapandı derken Ome TV varmış veya çıkmış. VPN kurdum geçmişi çerezi komple sildim Ome TV dilini de VPN'yi de seçtiğim ülkenin dili seçtim karşıma yine maalsesef ki Türk dayılar çıktı. Rus, Ukrayna, İsveç, Almanya insanları çıksın diyorum bir kerede İngiltere konumunda birisi çıktı; ama kendisi Türk çıktı :D Kurtulamıyoruz Türk dayılardan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, malum Omegle TV kapandı derken ome TV varmış veya çıkmış. VPN kurdum geçmişi çerezi komple sildim ome TV dilini de VPN'yi de seçtiğim ülkenin dili seçtim karşıma yine maalsesef ki Türk dayılar çıktı. Rus, Ukrayna, İsveç, Almanya insanları çıksın diyorum bir kerede İngiltere konumunda birisi çıktı; ama kendisi Türk çıktı :D kurtulamıyoruz Türk dayılardan.

Ome TV sadece Türkiye'ye servis veriyor diye biliyorum yani baglanamazsın.

@AdemBeyyy Reis rus erkek çıktı arkasında kız ve erkek vardı arkadaşları sokakta yayın yapıyordu adam :S ...

@AdemBeyyy Bu yapay zeka benden akıllı Windows 11'e sanal makine kurdum. İnternetini bağladım VPN etkinleştirdim. Sanal Makineye Windows kurulurken konum bulmayı da kapattım. Yeni Mail ve Face açtım her şey tıkırında gidiyor, ama Ome. TV bir yerde uyanıyor ve derken tekrar Türk dayıları bağlıyor ekrana.
Kendi PC'mde de yeni hesaplar +VPN ile Hollanda konumundan bağlı idim kıza "I am from Turkey" dedim uyandı hemen Türklere bağladı makine. Bu yapay zeka ile işimiz var Elon Musk boşuna uyarmıyor bizleri bir chat sitesinde bile baş edemiyoruz en alt yapay zeka ile gerisini siz düşünün.

Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı