Oyun Oynarken Ve Skype'da Konuşurken Lag Sorunu

LeMoNata

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar merhaba. Benim bilgisayar 5 aylık falan. Aldığım günlerde mikrofonum ile skype'dan vs. rahatça arkadaşlarımla sorunsuz konuşuyordum şimdi ise yeni mikrofon almama rağmen (Blue Snowball Ice) sesimde kesilmeler vs. oluyormuş birde oyunlarda laglar olmaya başladı. İnternetim hızlı. İndirme hızı şu an 25mbit fakat oyunlarda pingim 500'e kadar çıkıyor. Dediğim gibi Skype'da sesim kesik kesik anlaşılmıyor. Eskiden böyle değildi neden böyle oldu anlamadım. PC'im masaüstü kablolu kullanıyorum interneti.
Ekran Kartım: Gigabyte GTX 960 2GB
Anakartım: Asus B85M Gamer
İşlemci: i3 4170
Sanırsam PC'ye birşey yükledim ve o lag yapmaya başladı ama görev yöneticisinden baktığımda anormal bir prog. göremedim. Format atsam bu sorun düzelir mi? Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cezam vardı mesaj yazamadım kusura bakmayın.CS:GO pingim 60 civari oluyor Minecraft'da 500-1000 arası ping oluyor (yanlış anlamayın çok oynamıyorum denemek amaçlı).Ama mikrofon hala berbat veriyor sesi bırakın Skype'ı CSGO'da konuşurken bile sesim çok kötü internetten olduğunu hiç zannetmiyorim çünkü internet şuan baya hızlı mikrofondada sıkıntı yok yeni aldım zaten çözümü bilen arkadaş yazabilir mi?

Bu arada webcam yok bende yani videolu konuşma açık değil.Bu sorunu tüm mikrofonlarda yaşıyorum ve tüm Skype benzeri programlarda.

Türkiye'nin Genel İnternet sorunu.
Evet çoğu Türk arkadaşlarda oluyorda benimki kadar abartılı değil...

Sınırsız internet kullanıp Upload paketlerinin 0.6mbit yapıldığı bir ülke için normal AKK dolunca ben online oyun oynayamıyorum Ping' den dolayı.

Sorun Upload hızlarıyla ilgili Dowload hızları ile ilgili deil malesef :(.
Upload hızına nerden bakabilirim kardeş Superonline'ın sitesi dışında? Bu arada eyvallah sorunun nerede olduğunu öğrendim sayende bencede Upload'dan dolayı.

Sınırsız internet kullanıp Upload paketlerinin 0.6mbit yapıldığı bir ülke için normal AKK dolunca ben online oyun oynayamıyorum Ping' den dolayı.

Sorun Upload hızlarıyla ilgili Dowload hızları ile ilgili deil malesef :(.
speedtest.net'den baktım PING:110ms DOWNLOAD SPEED:4MBPS UPLOAD:0.23 sorun bundanmış çok teşekkür ederim babama yalvarmak kaldı bu yaşta yalvarmak pek yakışmasada para yok napacağız :D

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı