PES 18 Efsane Ol Eksik Antrenman Sorunu

TheSylar

Kilopat
Daha fazla  
Oyuncumun antrenmanla gelisecegi secenekler arasinda bilinen oyun tarzlari kismi antrenmanda yok, onlari nasil oyuncuma ekleyebilirim? Yardimci olursaniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tam olarak anlayamadım. Yetenekler kısmı ekranı mı bomboş? Eğer bazı yetenekler seçilemiyor ise zaten elde etmişsin demektir. Ayrıca odak noktası vermezsen eğer oyuncun yeteneği elde edemez. En az 1 odak noktası ataman lazım.

Ben de oynuyorum Fırsatçı Golcü olarak 2 sene geçti oyunda. 20 yaşımdayım ve overallim 87.

Yok demek istedigim oyumcu verilerine girip o beceri kisimina gelene kadar r1 e basmak orda 2 kisim var oyuncu becerileri ve bilinen oyun tarzlari ben bilinen oyun tarzlari kismi bos ne yapmam lazim doldurmak icin antrenmanda. Ole. Bisey yok

Yok demek istedigim oyumcu verilerine girip o beceri kisimina gelene kadar r1 e basmak orda 2 kisim var oyuncu becerileri ve bilinen oyun tarzlari ben bilinen oyun tarzlari kismi bos ne yapmam lazim doldurmak icin antrenmanda. Ole. Bisey yok
Oyunda anterman kısmına girip beceri antremanına başlaman gerekiyor. En az 1 odak noktası atayıp geliştirmek istediğin beceriyi seçiyorsun. Becerisine göre gelişim süresi var. Mesela ben Bilek Hareketi, Akrobatik Vuruş ve Mücadele Ruhu'na sahibim. Unutma maksimum 8 yeteneğe sahip olabilirsin. O yüzden yeteneklerini iyi seç :)

Yanlis biliyosun 8 degil 10 o ve sen beceriden bahsediyosun bak o sahip oldugun beceriler kismi varya oyuncunun verilerinden giriyosun orda 2 kisim. Var alttaki bom bos onu edinemiyoruz diyorum sen normal antrenmandan bahsediyosun

Tam olarak anlayamadım. Yetenekler kısmı ekranı mı bomboş? Eğer bazı yetenekler seçilemiyor ise zaten elde etmişsin demektir. Ayrıca odak noktası vermezsen eğer oyuncun yeteneği elde edemez. En az 1 odak noktası ataman lazım.

Ben de oynuyorum Fırsatçı Golcü olarak 2 sene geçti oyunda. 20 yaşımdayım ve overallim 87.
selam kardes ben de efsane ol oynuyorum da pes 2017 odak noktasi nasil kazaniiyim?Ana menude ilavelere girip beceri antremanina giriyorum bazilarini yapdim ama odak noktasi kazanamadim nasil odak noktasi olucak tumunu mu yapmaliyim cevap verirsen sevinirim

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı