Kısa zaman sonra Twitch yayınlarına başlayacağım. Her şey neredeyse hazır. Sadece logo ve ufak bir şeyler kaldı. Photoshop konusunda bilgili olan arkadaşlar varsa bana yardımcı olabilirler mi logo konusunda?
Kafamda şuanda nasıl bir logo olacağı belli değil. Tamamen senin yaratıcılığın. Fakat logo yerine güzel bir arkaplan üstüne YAYIN KAPALI şeklinde de yazılabilir veya logo ve YAYIN KAPALI şeklinde. Tamamen senin yaratıcılığın. Bir de alt kısımda Discord, Donate, Abone Ol tarzı ufak tasarımlar yapılabilir. Şuankiler çok basit duruyorlar. Daha profesyonel gözüken bir şeyler olabilir. İllaki yanında şuanki gibi sembol gözükmesi gerekmiyor. Sadece yazı da olabilir. Tamamen senin yaratıcılığın dediğim gibi.
Bu tarz bir şey yapılabilir. Arkaplandaki logoyu şuan öylesine koydum örnek olması için. Logo yapılabilir ve bu şekilde ufak saydamlıklar eklenebilir. Bir de panel altındaki Discord, Abone Ol v.s var. Onlara da bu ekleyeceğiniz arkadaki şeffaflaştırılmış logoyu yan tarafına koyabilirsiniz yazıların veya herhangi bir yerine size kalmış.
Böyle bir logo yaptım. Renk tercihi size kalmış. Panel altı Amblem ve logoların tasarımını sade yaptım. Tercihinize göre değiştirebilirim. Eki Görüntüle 508086 Eki Görüntüle 508089
Süpersin, elime sağlık. Pikselleşmeden bunları nasıl indirebilirim? Ve bana mailden discord vs kullanıyorsan adını yazar mısın konuşmak istiyorum. Renk tercihi vs de orda yaparız, eklenecek birkaç bir şey daha olabilir
Beğendiğinize sevindim. Resimlerin üzerine tıkladıktan sonra sağ tıklayıp farklı kaydet diyerek indirebilirsiniz. PNG olarak inmesi lazım. Bana E-Posta adresinden ulaşabilirsiniz.
Beğendiğinize sevindim. Resimlerin üzerine tıkladıktan sonra sağ tıklayıp farklı kaydet diyerek indirebilirsiniz. PNG olarak inmesi lazım. Bana E-Posta adresinden ulaşabilirsiniz.