Playbooks.ico isimli dosya hep masaüstüne geliyor

Krosez

Centipat
Daha fazla  
Selamlar, bu hep başıma geliyor ama bakalım siz ne diyeceksiniz. Şimdi böyle bir PNG geliyor, bu önceden beyaz bir şeydi yani hiçbir şey çalıştırmıyordu. VirusTotal’e attım, 0 tehdit çıktı. Tam tarama yaptım, virüs yok. Kaspersky, Malwarebytes, ESET yani PC’de virüs yok. Atlas OS’dayım diye olabilir mi?

1721776669325.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam Process Monitor logu yardımcı olabilir, sistem başlamasından itibaren kayıt tutuyor diye biliyorum belki neyin bunu oluşturduğunu anlayabilirsiniz.

Selamlar, bu hep başıma geliyor ama bakalım siz ne diyeceksiniz? Şimdi böyle bir PNG geliyor, bu önceden beyaz bir şeydi yani hiçbir şey çalıştırmıyordu. VirusTotal'e attım, 0 tehdit çıktı. Tam tarama yaptım, virüs yok. Kaspersky, Malwarebytes, ESET yani PC'de virüs yok. Atlas OS'dayım diye olabilir mi?

Eki Görüntüle 2262407

İcon içinde ne var ICO convert PNG yazıp PNG'ye çevirirsek daha net bir bilgi elde edebiliriz.

Selamlar, bu hep başıma geliyor ama bakalım siz ne diyeceksiniz? Şimdi böyle bir PNG geliyor, bu önceden beyaz bir şeydi yani hiçbir şey çalıştırmıyordu. VirusTotal'e attım, 0 tehdit çıktı. Tam tarama yaptım, virüs yok. Kaspersky, Malwarebytes, ESET yani PC'de virüs yok. Atlas OS'dayım diye olabilir mi?

Eki Görüntüle 2262407

Win+Tab ile yeni bir masaüstü oluşturup oradan devam etmeyi dene bakalım devam edecek mi?

Atlas OS ile alakalı.

Çok sağ olun bende korktum biraz teşekkür ederim.

Hocam Process Monitor logu yardımcı olabilir, sistem başlamasından itibaren kayıt tutuyor diye biliyorum belki neyin bunu oluşturduğunu anlayabilirsiniz.

İcon içinde ne var ICO convert PNG yazıp PNG'ye çevirirsek daha net bir bilgi elde edebiliriz.

Win+Tab ile yeni bir masaüstü oluşturup oradan devam etmeyi dene bakalım devam edecek mi?

Sizlerede teşekkür ederim tekrardan sağ olun.

Yeni konular

Geri
Yukarı