Hocam hem ince kabloyu hem kalın kabloyu da PSU taktım ikisinde de çalıştı.
Temizlik yaparken karıştılar hangisini nereye takmam gerekiyor?
Adaptör derken neyi kastediyorsunuz hocam?Bir şey olmaz 2 side taşıyıcı kablo eğer monitörün ayrıyeten adaptörü yoksa ki sanırım seninkinde yok bir problem olmaz.
Monitör 144Hz ve bundan yok hocam.Sadece DP kablo ve güç kabloyla çalıştırıyorum.Konuya gelecek olursam kablolardan biri ince ve yeşilimsi görsele bakarsanız diğeri de altın sarısı ve kalın olduğunu görüceksiniz ve kabloların üstünde yazılan kodlar ve yazılar tamamen farklı yine de rastgele takmalı mıyım? Güç kaynağı havaya uçmasını istemiyorum.Eki Görüntüle 2221982
Şöyle bir şey genelde 144 Hz ve üstü monitörlerde oluyor senin monitöründe bundan yok herhalde.
Monitör 144Hz ve bundan yok hocam. Sadece DP kablo ve güç kabloyla çalıştırıyorum. Konuya gelecek olursam kablolardan biri ince ve yeşilimsi görsele bakarsanız diğeri de altın sarısı ve kalın olduğunu görüceksiniz ve kabloların üstünde yazılan kodlar ve yazılar tamamen farklı yine de rastgele takmalı mıyım? Güç kaynağı havaya uçmasını istemiyorum.
Hocam pek anlamıyorum maalesef ama ince olanda sheng is 14 10A 250V şekilde yazılar var.O zaman kabloların kalınlıkları ve değerleri farklıdır bir tanesi daha yüksek akıma dayanıklı birisi daha az yüksek olan PSU'nun olacak üzerlerinde kalınlık değerleri vs yazıyor mu kabloların.
Eğer mm2 değerini soruyorsan ikisi de 3g0.075 mm2.Hocam pek anlamıyorum maalesef ama ince olanda sheng is 14 10A 250V şekilde yazılar var.
Hocam pek anlamıyorum maalesef ama ince olanda sheng is 14 10a 250v şekilde yazılar var.
Hocam nasıl anladınız?Tamam o monitörün olan öbürü de PSU'nun.
Hocam nasıl anladınız?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.