PUBG Silah Tepme Sorunu

98ibrahim

Hectopat
Katılım
23 Ocak 2017
Mesajlar
52
Makaleler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
1-1.5 aydır oyunu oynuyorum. Vuruşlarım aşırı derece sekiyor. A4TECH kablosuz fare kullanıyorum. Oyuncu farem yok. Youtube'de macro videolarına denk geldim birkaç tane ama onlar da oyuncu fareleri için. Ne yapamam lazım? Bu konuda bana yardımcı olur musunuz? Oyun oynarken çok sinirimi bozuyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
* Mouse DPI ayarını en düşüğe çek ve oyundan hassasiyet ayarını kendi el alışkanlığına göre ayarla. Özellikle uzaklardaki adamları hedef alırken, elin fazla titremeyecek şekilde hassasiyet ayarı yap.

* Kablolu mouse kullanmaya bak. Kablosuz mouselarda frekans kopmaları, lag, takılma vesaire yaşanabilir.

* Genellikle birçok silah yukarı yönlü sekiyor. O sebeple ateş ederken, mouseu aşağı yönlü olarak çekerek direnç göster. Ayrıca boş alanlarda silahları deneyerek, hangi yöne doğru kaydıklarını gözlemleyebilirsin. Hangi yöne doğru kaydığını ezberle ve o yönün tersine doğru direnç uygula.

* Adam tam dibindeyse ve FPP modunda oynamıyorsan, TPP haliyle (adamın görünürken) ateş etmen bir nebze daha iyi olacaktır. Eğer ki adam orta-uzak mesafedeyse mutlaka FPP modunda, yani ekranda silah gözükürken hedef alıp ateş etmen en idealidir.

* Adamları rahat seçebilmen için ekran ayarlarım şöyle:

Çözünürlük: 1920x1080 (Monitörüne göre ayarla)
FPP kamera açısı: 103
Parlaklık: 100
Ekran ölçeği: 120 (Bilgisayarın ne ölçüde kaldırıyorsa, o kadar artırman iyidir. Eğer PC kaldırıyorsa 100'ün altına düşmemeye bak)
Kenar yumuşatma: Ultra (Kasma vesaire olursa, Yüksek ya da Orta yaparsın)
Rötuş: Çok düşük
Gölge: Çok düşük
Doku: Ultra (Kasma durumunda Yüksek ya da Orta yaparsın)
Efektler: Çok düşük
Yeşillik: Çok düşük
Görüş uzaklığı: Çok düşük
V-Sync: Kapalı
Hareket izi: Kapalı

Not: Eğer hala kasma olursa, kenar yumuşatmayı ve dokuyu ortadan da aşağıya alabilirsin. Hala çözüm olmazsa ekran ölçeğini 90 yaparsın.
anladım yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim
 
1-1.5 aydır oyunu oynuyorum. Vuruşlarım aşırı derece sekiyor. A4TECH kablosuz fare kullanıyorum. Oyuncu farem yok. Youtube'de macro videolarına denk geldim birkaç tane ama onlar da oyuncu fareleri için. Ne yapamam lazım? Bu konuda bana yardımcı olur musunuz? Oyun oynarken çok sinirimi bozuyor.
PUBG zaten hem oyuncular hem de sistemler için zor bir oyun olarak bilinir. 1 ay çok fazla değil. Zamanla alışırsınız. CS:GO gibi mouseu hafifçe aşağı indirerek olmuyor spray maalesef. [emoji4] Zamanla alışırsınız merak etmeyin. İlk başladığımda CS:GO'dan gelen alışkanlıktan ben de alışamamıştım. Elinizi korkak alıştırmayın. Hızlıca aşağı çekin adama sıkarken. Ve alabilirseniz kablolu kaliteli bir mouse alın. Faydasını göreceksiniz. Başarılar oyununuzda. [emoji5]
 
çok teşekkür ederim yarın deniyeceğim oyun içinden herhangi bir ayar değişikliği yapmama gerek varmı bunları yapamam yeterlimi
birde şey sormak istiyorum oyunda adam karşıma çıktığında farenin sağına basılı tutarakmı ateş etmek daha kolay oluyor yoksa birkere sağ tıklayıp dürbün holo vs takılıyken ateş etmek mi onu tam kavrayamadım da aklıma takıldı
Oyun içinden değiştirmen gereken ayarlar sadece Kenar yumuşatma ve Doku kalitesi dediğim ayarları yapman senin için en iyisi olur.
 
1-1.5 aydır oyunu oynuyorum. Vuruşlarım aşırı derece sekiyor. A4TECH kablosuz fare kullanıyorum. Oyuncu farem yok. YouTube'da macro videolarına denk geldim birkaç tane ama onlar da oyuncu fareleri için. Ne yapamam lazım? Bu konuda bana yardımcı olur musunuz? Oyun oynarken çok sinirimi bozuyor.

Benimde aynısı oluyor ama ben silah modunu tekliye alıyorum ve serice fareye tıklıyorum karşımdakı adam hemen ölüyor
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı