R5 3500X sisteme RTX 4060 ekran kartı takılırsa sorun olur mu?

swarley0

Picopat
Daha fazla  
Anakartım B450M-A Pro Max, işlemcim Ryzen 5 3500X, RAM'im 16 GB 3200MHz DDR4. Bu sisteme RTX 4060 ekran kartı taksam darboğaz veya herhangi bir sorun yaşar mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Darboğaz yapar, evet. Ekran kartını tamamen kullanamazsın, bir de bazı oyunlarda anlık takılmalar yaşatabilir. Parçalarına zarar gelmez.

Sadece darboğaz yapar, işlemci ekran kartını tam besleyemez ve bazı oyunlarda drop yapar, oyunu oynanmaz hala sokabilir. Bütçe var ise R5 5600 alabilirsiniz.

Peki darboğaz ne seviyede olur? Eskiden yine bu sitede sorduğumda darboğazın can sıkmayacak, oyunu rahatlıkla oynatacak seviyede olacağını söylemişlerdi.

Peki darboğaz ne seviyede olur? Eskiden yine bu sitede sorduğumda darboğazın can sıkmayacak, oyunu rahatlıkla oynatacak seviyede olacağını söylemişlerdi.

Hemen hemen %20-%25 kadar darboğaz yapar, işlemci yenilemeniz gerekiyor. Her kim söylediyse yanlış bilgi vermiş dostum.

Hemen hemen %20-%25 kadar darboğaz yapar, işlemci yenilemeniz gerekiyor. Her kim söylediyse yanlış bilgi vermiş dostum.
peki %20lik darboğazın oyun performansıma etkisi ne olur? 100 fps oynıyacağım oyunu 80 fps civarı sorunsuz şekilde oynar mıyım? ayrıca
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
videosuna baktığımda can sıkıcı bir darboğaz görmedim cyberpunkın ağır bir oyun olmasından mı kaynaklı

Peki %20'lik darboğazın oyun performansıma etkisi ne olur? 100 FPS oynayacağım oyunu 80 FPS civarı sorunsuz şekilde oynar mıyım? Ayrıca
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
videosuna baktığımda can sıkıcı bir darboğaz görmedim Cyberpunk'ın ağır bir oyun olmasından mı kaynaklı

Evet öyle oyun çok ağır olduğu için ekran kartına yükleniyor ama yine de hafif bir darboğaz oluyor, oyunun grafkleri ne kadar düşük olursa işlemciye binecek yük o kadar fazla olur.

Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı