R5 5600 sistem için soğutucu önerisi

Metropoltilkis

Centipat
Daha fazla  
Masaüstü bilgisayar kullanıyorum Ryzen 5 5600 işlemci 85 derecede orta grafikli oyunları oynatıyor. Sizce fan kullanmam mı mantıklı olur (herhangi bir bütçem yok ama 2K falan ayırabilirim o yüzden alabileceğim ürünleri de yazarsanız iyi olur) yoksa sıvı soğutma mı? Ürünleri de önerirseniz iyi olur.

Masaüstü bilgisayar kullanıyorum Ryzen 5 5600 işlemci 85 derecede orta grafikli oyunları oynatıyor. Sizce fan kullanmam mı mantıklı olur (herhangi bir bütçem yok ama 2K falan ayırabilirim o yüzden alabileceğim ürünleri de yazarsanız iyi olur) yoksa sıvı soğutma mı? Ürünleri de önerirseniz iyi olur.
ThermalRight Burst Assasin, Peerless Assasin, Assasin King, Phantom Spirit En iyisi Peerless Assasin ve Phantom Spirit. Kasaya sığarsa kesinlikle alın.

Kule tipi. 309TL'ye alacağın kule tipi bile yetiyor o işlemciye fazlasıyla. Kasan nedir?
Strong M4-12X bile yarar o işlemciye ama bütçe varken iyisi alınabilir bence.

Phantom var aynı fiyata o daha iyi her yönden.
Model isimleri karıştı. Peerless Assasin ile Phantom Spirit sürekli karışıyor :D

Tabii ondan bahsediyorum zaten de arkadaşa kalmış. Ben olsam o kadar para vermem. Yakında işlemciyi değiştirecekse ayrı konu.
Rtx 3060 var onunla ilgili de konu açtım pek de değiştirilecek yanı yokmuş işlemcinin.

Kule tipi. 309TL'ye alacağın kule tipi bile yetiyor o işlemciye fazlasıyla. Kasan nedir?

Kasa bu hocam. Screenshot_20240722_230249_Photos.jpg

Arkadaşlarım sıvı soğutmayı çok övdü ama farkları ne olur?

Son düzenleme:
Rtx 3060 var onunla ilgili de konu açtım pek de değiştirilecek yanı yokmuş işlemcinin.

Kasa bu hocam.Eki Görüntüle 2261006

Arkadaşlarım sıvı soğutmayı çok övdü ama farkları ne olur?
O bütçede sıvı soğutma hiçbir şey yapamaz. O arkadaşların da yanlış söylemiş. Bu sözkonusu modeller en baba 240mm sıvı soğutucudan bile daha yüksek performans veren modeller. Giriş seviyesi 360mm olanlardan da iyi. Sıvı soğutucu sadece görsel olarak daha güzel görünüyor.

Yeni konular

Geri
Yukarı