NextGenCeo
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Asrock X670e Pg Lightning
Amd Ryzen 5 7600 X
Amd Radeon RX 7900 XT
32Gb DDR5 6000Mhz
1Tb Adata Legend 960 Max
Bitfenix Whisper 850w Gold Psu
- Meslek
- Süpervizor
Biraz önce satın aldım. Piyasa fiyatı 8000-9000 civarı ve İtopya PC indirime gitmiş. Şans eseri gördüm. Fiyat bandı 5200TL olunca gerçekten fiyatına göre kaliteli hem THX desteği olan hem subwoofer bulunan RGB aydınlatmalı ve Bluetooth 5.2 destekli kaliteli bir sound bar. PlayStation 3 sound Bar'ı emekliye ayırdıktan sonra kendime Logitech Z407 almıştım ve uzun zamandır onu kullanıyordum. Ancak onunda ses kaliteli USB bağlantı ile 16bit ve 48KHz'den yukarı çıkmadığı için hep değiştirmeyi düşündüm ancak şu ana kadar hamle yapmamıştım. Satın almak isteyenler hiç düşünmesin bu fiyat bandına göre inanılmaz kaliteli kalıyor V2 modeli. Link aşağıda.
Itopya PC V2
Bir diğer indirim ise piyasa fiyatı 4500-5000TL olan yine aynı sound Bar'ın v2X modeli arkadaşlar oda 3999TL fiyata indirilmiş. Daha ucuza her yere baktım ama bulamadım. Onu almak isteyenler için diğer link yine aşağıda
Itopya PC V2X
Aşağıya bir youtube incelemesini bırakıyorum. Gayet açıklayıcı ve net bir inceleme.
Razer Leviathan V2 İnceleme
Itopya PC V2
Bir diğer indirim ise piyasa fiyatı 4500-5000TL olan yine aynı sound Bar'ın v2X modeli arkadaşlar oda 3999TL fiyata indirilmiş. Daha ucuza her yere baktım ama bulamadım. Onu almak isteyenler için diğer link yine aşağıda
Itopya PC V2X
Aşağıya bir youtube incelemesini bırakıyorum. Gayet açıklayıcı ve net bir inceleme.
Razer Leviathan V2 İnceleme
Son düzenleme: