Razer Viper V3 Pro 8000Hz'e alınca Valorant'ta donuyor

Oklahoma

Centipat
Daha fazla  
8000 Hz polling Rate'e geçince envanterde silah incelerken oyun ciddi şekilde donuyor. Sistemim gayet iyi RTX 4090 ekran kartı ve Ryzen 9 7950x3D işlemci kullanıyorum. Donanım kaynaklı olduğunu sanmıyorum, bir uyumsuzluk ya da optimizasyon sorunu olabilir.

8000 Hz polling Rate'e geçince envanterde silah incelerken oyun ciddi şekilde donuyor. Sistemim gayet iyi RTX 4090 ekran kartı ve Ryzen 9 7950x3D işlemci kullanıyorum. Donanım kaynaklı olduğunu sanmıyorum, bir uyumsuzluk ya da optimizasyon sorunu olabilir.

8K'ye gerek yok fakat 2K ile de 1K arasında çok fark yok (bu kısım alıntıdır). O yüzden 1K veya 2K kullanın aynı sorunu yaşarsan tekrar gel. Zaten 8KHz destekleyen oyun görmedim ben.

Normal, Valorant 8000 hz desteklemiyor adam akıllı, işlemciyide yoruyor üstüne. Mesela ben LoLde 8000 hzye çektiğim anda ufak takilmalar oluyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı