Resident Evil Village çok CPU tüketiyor

DarlDixon

Decapat
RX 6500 XT ekran kartım ve i3 10100F işlemcim bir de 16 GB RAM var, PC özelliklerim böyle. Ama ekran kartı sıcaklığım 65 derecelerde gezerken oyun çok fazla işlemci tüketiyor, işlemcim bugün 75 dereceleri gördü hatta arkadaşlara oyun yayını açmıştım 81 derece bile oldu ama ekran kartında encoder olmadığı için o normal diyorlar.
Ama yayın açmasam bile işlemci kullanımım yine çok fazla 85 90'larda geziyor sıcaklıkta 76 derece 75 derece.

Dosya Ekleri

• 1721084776082.png
    1721084776082.png
    938,3 KB · Görüntüleme: 248
Bana çok garip geldi hem ekran kartını kullanan hem işlemciyi bu kadar kullanan bir oyun görmemiştim bir de benim ekran kartım 4 GB fakat oyun içinde Max 3.5 gösteriyor ben 4.1 GB de kullanıyorum hiçbir şey olmuyor.

Bana çok garip geldi hem ekran kartını kullanan hem işlemciyi bu kadar kullanan bir oyun görmemiştim bir de benim ekran kartım 4 GB fakat oyun içinde Max 3.5 gösteriyor ben 4.1 GB de kullanıyorum hiçbir şey olmuyor.
Resident Evil Village'da bende de bu şekildeydi. Biraz fazla ısınıyordu işlemci. Ama sizde pek önemli bir durum yok.

Bende pek bu sıcakları görmem genellikle CS falan oynarım herhalde PC'yi temizlememin vakti geldi diye düşündüm 2 yıldır hiç ellemedim çünkü.

Yeni konular

Geri
Yukarı