RTX 3060 Ti PC varken PS5 almak mantıklı mı?

AMr.TalhaA

Hectopat
Merhaba. Bende 3060 Ti PC var RTX 5000 serisini bekliyordum ancak aklıma bir anda PS5 almak geldi. Acaba RTX 5000 serisi çıkana kadar PS5 ve bir yandan kendi PC mi kullansam, 5000 çıkınca da PS5'i satıp RTX 5000 serisi sistem mi alsam?

Kişisel görüşüm sebebiyle PS karşı önyargım var ve şuan Sony oyunlarını PC'ye getiriyor bence gereksiz olabilir güzel bir gamepad alıp bilgisayarınızda oyun oynanabilir. Ben çok koltuğa uzanıp oyun oynamak istediğimde TV'ye bağlayıp Death Stranding ve DS3 bitirmiştim.

Kişisel görüşüm sebebiyle PS karşı ön yargım var ve şu an Sony oyunlarını PC'ye getiriyor bence gereksiz olabilir güzel bir gamepad alıp bilgisayarınızda oyun oynanabilir. Ben çok koltuğa uzanıp oyun oynamak istediğimde TV'ye bağlayıp Death Stranding ve DS3 bitirmiştim.

Ama PS5'inde havasının ayrı olduğunu söyleyenler var. Ama bilemiyorum.

Merhaba. Bende 3060 Ti PC var RTX 5000 serisini bekliyordum ancak aklıma bir anda PS5 almak geldi. Acaba RTX 5000 serisi çıkana kadar PS5 ve bir yandan kendi PC mi kullansam, 5000 çıkınca da PS5'i satıp RTX 5000 serisi sistem mi alsam?
Ben konsolcuyum bence mantıklı özel oyunları gelse bile 3 yıl sonra geliyor ayrıca dualsense titreme adaptive trigger lari çok iyi hissiyatı

Yeni konular

Geri
Yukarı