RTX3060 1080P'de kaç sene daha götürür?

AhmetTR01

Centipat
Daha fazla  
İşlemci: i5 12400F.
Ekran kartı: RTX3060 12 GB.
Dlss açık 1080p mid-hig aylarda ne kadar götürür?

Son düzenleme:
Günümüzde 3060, High, Ultra ayarlarda bir çok oyunu açmayı başarıyor. Fakat AW2 gibi yeni nesil oyunları yüksek ayarlarda pek kaldırmayabiliyor. Güncel oyunlarda Yine ayar kısarak 3 - 4 yıl gideri var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

RTX 3060 şu an bile birkaç oyunda ayar kıstırmaya başladı Onlar'da tam yeni nesil diye değil oyunların optimizasyonu bozuk, Alan Wake 2 gibi yeni nesil oyunlar artık günümüzdeki orta seviye kartları aşırı zorluyor, 5 Eylül'de Stalker 2 çıkacak bakalım onda nasıl bir performans verecek o oyunda Unreal Engine 5 ile geliyor bende RX6700 10GB kullanıyorum bakalım Stalker 2'de nasıl bir performans verecek.

Kısaca RTX 3060 2026 kadar birkaç ayar kısarak yine bir şekilde rahat oyun oynatırır.

Her şeyi ultra'da oynama gibi bir derdin yoksa 3-4 sene daha rahat götürür. Benzer bir sisteme sahibim ve kendim de değiştirmek yerine zamanı geldikçe ayar kısa kısa idare edeceğim.

3060'ı yaklaşık 1.5 sene önce kullanmıştım 5 6 ay kullanıp satmıştım kart güzel Galax galakuro modeliydi o modelde buz gibiydi orası ayrı tabii bu kartla yaptığın işe bağlı rahat bir 3-4 sene kullanırsın bence.

Her ayarı lowa alırsanız, DLSS ile birlikte en yeni çıkan ağır oyunları 60 FPS beklentisi olmadan 3 sene kadar daha götüreceğini düşünüyorum. 2 sene önce önerilen ekran kartı RTX 2060 idi. Şimdi minimum 3060 oldu. Fazla beklentiye girmezseniz sorun olmaz.

Yeni konular

Geri
Yukarı